Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min múlik az hogy ki mennyire sikeres a lányoknál?
Van olyan fiú akinek már 15 éves kora óta vannak barátnői, más fiúnak meg még 25 évesen sem volt.
Leginkább a szerencse kédése ez?
Nem igazságtalan ez?
Mennyi vér van a ..... Én már 14 évesen odamentem a korombeli nőlköz, megkérdeztem akarnak e ezt azt csinálni, fagyizni, kajázni, ilyenek. Aztán meg is volt mindegyik. Pancserek vagytok, amiért nem mertek egy nőt se elhívni sehova, akár élőben, vagy a neten. Akinek van dumája, jó pacek, tud velük beszélni, lazán megvan nekik egy csomó. Viszont a visszahúzodó csorroknak meg egy sincs.
24f
Ja, én is odamentem 13 évesen az általam kinézett csajhoz, hogy lenne-e a barátnőm, aztán jól kiröhögött a fäszba.
Majd egy évvel később a buszon beültem egy csajszi mellé, beszélgetni kezdtünk, mielőtt betette volna a fülébe a discmanjét, és ő lett az első barátnőm. Amint nem akartam csajozni, egész gyorsan kiderült, hogy egy bizonyos típus kedvel.
A probléma az, hogy 12-18 évesen a legtöbb srác esetlen, tapasztalatlan (honnan lenne magabiztos vagy tapasztalt?).
De végül a többség beéri a kortársait.
Fejben dől el. Természetesen a jó külső jelentős előnnyel bír, de ha egy egy srác nagyon tapló, azon az sem segít.
Igen, vannak csajok akik a pénzre hajtanak (tehát A Pénzre). Vagyis nekik oly mindegy kitől kapják, csak kapják meg. Ezt egyáltalán nem nevezném "csajozásnak", inkább amolyan csendes megegyezésen alapuló szolgáltatás.
Nem tudom megmondani. Az biztos hogy a lányok simán válogatnak a fiúk közül. Csak a leghelyesebbet választják ki a többi meg úgy marad. Van benne szerencse is szerintem, vagy nem tudom hogy én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem jött még össze.
Igazságtalanságnak nem tudom hogy igazságtalanság, biszont nagyon irigy vagyok azokra akik már 15 évesen már többedik barátnőjük van. Én meg pancserkodok 20-on évesen és azt sem tudom elmondani hogy volt már valakim. De nem kell ezzel törődni, vannak akik csak felvágnak ezzel, aztán lehet nem is volt rendes párkapcsolat, csak érdekből jöttek össze.
Személy szerint úgy gondolom ez adottság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!