Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan változata az ismerkedős appoknak, ahol szexuális preferenciák alapján is lehet szűrni?
Vannak sarkalatos kérdések, pl kell az anal, vagy nem szopok, vagy aszexualis vagyok, vagy csak biszexualis lanyt keresek, vagy pl csak az ágyban otthon, a másik meg vad és bárhol
...stb stb... ez miért kell, hogy ismerkedés a kölcsönös szimpátia, akár már a nemi élet eljövetele során derüljön ki?! Mint egy lottó kb. Miért nincs a tindernek pl ilyen rovata, ahova ezeket be lehrt írni. Szerintem egy csomó kapcsolat létrejöttét megakadályozná, melyeket létre se kellene hozni , mert 3-4 év után szakad el az egyikben a szexuális frusztráció cérnája, és egy csomó klappoló kapcsllatot öszehozna :) vagy nem tartjátok fkntosnak ennyire?
Én hülye voltam, hallgattam a "mindent ki lehet dolgozni" szövegre, megpróbáltam az előző kapcsolatomban, hogy nem baj, majd összecsiszolódunk. De nem. És én nem fogom ráerőltetni azt, amit nem akar. Az a lényege, hogy azt akarom,hogy élvezze. Akkor szeretem, nem,? Sajnálom, mert amúgy gyönyörű nő és jó ember
Nem mondom, hogy mindenkit, de sokakat rá lehet vezetni.
Lehet, hogy az exed be fog vállalni másnak olyat, amit neked soha.
Megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!