Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vonzó a szívverés fétisben? Erre hogyan lehet izgulni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 20:16
1/10 anonim válasza:
Aki nem érintett, az nehezen tudja megérteni, sőt, aki érintett, az sem biztos, hogy érti vagy el tudja magyarázni. Számára egyszerűen izgalmas és vonzó.
3/10 anonim válasza:
A lüktetés, a szívdobogás hangja, minden ezzel kapcsolatos vizsgálat, eszköz, fogalom, tárgy, élmény, szóval minden....
5/10 anonim válasza:
Az még hagyján... De van aki arra izgul amikor már nem ver,az sokkal meredekebb
6/10 anonim válasza:
Nekem fogalmam sincs.
És nem ez az egyetlen fétis, amelyikkel kapcsolatban ugyanígy vagyok.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom.. én rosszul vagyok tőle ha hallom a másik szívverését.. rosszul vagyok az ilyen dolgoktól
8/10 anonim válasza:
Engem megnyugtat, intimitásérzettel tölt el, amikor hallom a párom szívdobogását, de sosem izgulok fel tőle.
9/10 anonim válasza:
Aki nem szereti a csípős kajákat az nem tudja megérteni mi a jó abban ha éget, mar, fáj, aki utálja a piát az nem tudja megérteni mi a részegségben stb. és még így lehetne hosszasan sorolni. Vannak dolgok amiket csak akkor értesz meg ha benne vagy.
10/10 anonim válasza:
Számomra a szívvel kapcsolatban minden vonzó és izgató. Ez nem mindig kellemes, sőt, gyakran kínos és kellemetlen, például akkor, amikor szívvizsgálaton vagyok, a mellkasomon az EKG-tappancsok vagy a szívultrahang-készülék vizsgálófeje, vagy akár "csak" a fonendoszkóp, s a szívem azonnal felpörög az izgalomtól, amit nem ért az orvos, nem érti, hogy lehet ennyire erős a fehérköpeny-szindrómám. Nem tudja, hogy nem emiatt dobog hevesen a szívem, hanem azért, mert szexuális izgalomba jövök, amikor a szívemet vizsgálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!