Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mehet a játék a cicivel vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mehet a játék a cicivel vagy sem?

Figyelt kérdés

Olvastam régebben, hogy a nők teljesen külön tudják választani amikor egy férfi játszik a cicijükkel ez izgató lehet. Valamint amikor a csecsemő szopizik, az valahogy a hormonok/tudat miatt nem izgató szexuálisan.

Volt egy alkalom amikor sokáig eljátszottam a cicijével és úgy láttam tetszett neki, viszont utána 1-2 órával kifigurázott, hogy úgy csináltam mint egy csecsemő.(Neki még nincs gyereke.)

Mivelhogy én annyira nem ragaszkodom hozzá ezután nem játszottam többet vele de erre 1-2 hónap múlva számonkérte, hogy miért nem.

A kérdésem, hogy nálatok izgató ha a férfi játszik a nő mellbimbóival?

Szoktátok szopkodni vagy ha igen csak keveset/sokat? és ha igen akkor van-e olyan érzésetek mintha egy csecsemővel lennétek?

28f

2022. szept. 11. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy izgató :) b@rom volt aki ezt mondta :))
2022. szept. 11. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:

1:

Tapasztalatból mondod?:)

2022. szept. 11. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nőm melleivel extrán foglalkozom, és annyit babusgatom őket, amennyit csak lehet. Tök jót tesz ez az önbizalmuknak, és kivirágoztatja a nőiességüket. Akinek jó melle van, az megerősítést nyer, akinek meg kevésbé, az önbizalmat :)
2022. szept. 11. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A mellbimbó az egyik legintenzívebb erogén zóna. Már magát a kérdést se nagyon értem. A szoptatás teljesen más, köze nincs a szexhez.

Ugyanúgy, mint ahogy nem lesz orgazmusod attól, ha biciklizel. Pedig ott is ki van téve a nemi szerv egy elég intenzív fizikai kontaktusnak.

2022. szept. 11. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom ha a mellemmel játszanak. Imádom ha szopogatja, ha harapdálja (finoman). Nagyon beindít.

Szoptattam is (babát) az más lehet, hogy inger hasonló, de más nem jössz izgalomba tőle (ennem jöttem). Amúgyis 3 óránként csinálod abban az időben nem úgy tekintesz erre a dologra. N

2022. szept. 11. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Na én pont ettől félek, hogy azt fogja hinni a csaj, hogy elképtelem, hogy ő az anyám vagy valami, ha túl sokáig szopom a melleit. Pedig imádom a csöcsöket, és már hatalmasokkal is volt dolgom de nem mertem még szeringem 10 20 mpnél tovább foglalkozni velük soha egyszerre. Pedig órákig is tudnám csinálni
2022. szept. 11. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Bro' a nőknek rengeteg erogén zónájuk van - a melleik is közé tartoznak (eltérő mértékben ki mennyire szereti, milyen erővel, intenzitással stb.). Viszont ha nincs izgalmi állapotban akkor az erogén zóna csak csiklandozást vált ki nem izgalmas érzést. Téged is zavarna ha nem álló a péló és valaki csakúgy vakargatná nem?
2022. szept. 11. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7 nem, szerintem tök jó az is
2022. szept. 11. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!