Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mehet a játék a cicivel vagy sem?
Olvastam régebben, hogy a nők teljesen külön tudják választani amikor egy férfi játszik a cicijükkel ez izgató lehet. Valamint amikor a csecsemő szopizik, az valahogy a hormonok/tudat miatt nem izgató szexuálisan.
Volt egy alkalom amikor sokáig eljátszottam a cicijével és úgy láttam tetszett neki, viszont utána 1-2 órával kifigurázott, hogy úgy csináltam mint egy csecsemő.(Neki még nincs gyereke.)
Mivelhogy én annyira nem ragaszkodom hozzá ezután nem játszottam többet vele de erre 1-2 hónap múlva számonkérte, hogy miért nem.
A kérdésem, hogy nálatok izgató ha a férfi játszik a nő mellbimbóival?
Szoktátok szopkodni vagy ha igen csak keveset/sokat? és ha igen akkor van-e olyan érzésetek mintha egy csecsemővel lennétek?
28f
A mellbimbó az egyik legintenzívebb erogén zóna. Már magát a kérdést se nagyon értem. A szoptatás teljesen más, köze nincs a szexhez.
Ugyanúgy, mint ahogy nem lesz orgazmusod attól, ha biciklizel. Pedig ott is ki van téve a nemi szerv egy elég intenzív fizikai kontaktusnak.
Én imádom ha a mellemmel játszanak. Imádom ha szopogatja, ha harapdálja (finoman). Nagyon beindít.
Szoptattam is (babát) az más lehet, hogy inger hasonló, de más nem jössz izgalomba tőle (ennem jöttem). Amúgyis 3 óránként csinálod abban az időben nem úgy tekintesz erre a dologra. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!