Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Ha szájjal csinálja a pasim. Nem változtatva a tempót és irányt, csak csinálja.
2/6 anonim válasza:
Legjobb a speckó csiklóizgató ketyere. Tudom a nevét is, de nem reklámozom.
Valahol a dobogós helyezettek között van az én szájalásom is. Ha én képes vagyok rá, akkor mások is meg tudják tanulni
3/6 anonim válasza:
Nyelvvel körözgetve, vagy ha nincs rá lehetőség, akkor ujjal éppen csak hozzáérve, de jól benedvesítve. Két ujj közé szorítás is jó pár másodpercig.
5/6 anonim válasza:
Kinek mi jon be, ez szemlytol fugg.
6/6 anonim válasza:
Nekem az edginggel egybekötött. :D
Nyelvvel izgatás, monoton és a végén, mikor látja, érzi, hogy elmennék azonnal hagyja abba.
A lábam természetesen fogja le, hogy magamnak se okozhassak orgazmust, és ezt folytassa, amíg akarja.
Igazi kínzás, de amikor végre enged elmenni, akkor szinte sikoltozok.
(Olyankor szívja a csiklót, és nyugodtan karcolhatja óvatosan! a fogával, és ujjazzon, mert szeretem, amikor bennem is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!