Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexről komoly kérdések...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexről komoly kérdések? (!)

Figyelt kérdés

Az anális szexet kipróbáló, rendszeresen folytató nőktől kérdezném: análisan van orgazmusuk úgy, hogy közben nincs csikló izgatás?

Az anális orgazmust (csiklóizgatás nélkül gondom) pontosan hol érzi a nő? A végbelében?

2022. szept. 10. 22:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9-es nem értelek. Hüvelyi orgazmushoz is közvetlen ingerlés kell. Anál szex az max közvetetten ingerli a hüvelyt.
2022. szept. 11. 00:20
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Bazz, nők el tudnak menni attól is, hogy a mellüket csókolja az ember, majd pont az análszextől ne tudnának? Nekem is volt már ilyen nőm, ugyanúgy elélvezett fenékben is, mint punciban. Mondjuk hogy hol érezte pontosan, azt nyilván nem tudom.
2022. szept. 11. 05:00
 13/13 anonim ***** válasza:
" nők el tudnak menni attól is, hogy a mellüket csókolja az ember, " - igen, ezt meg tudom erősíteni. nyilván nem minden nő, de van ilyen.
2022. szept. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!