Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis mellvizsgálat! Szerintetek ennek a nőnek JELENLEG igaziak a mellei vagy szilikon?
Szolgálati közlemény: A linkelt fotók maximálisan biztosítják az anonimitás tényét, illetve szabadon felhasználható forrásból származnak és személyiség jogilag teljesen megfelelnek minden szabálynak! Köszönöm.
Szóval 2013-ban így nézett ki:
Aztán szült 1-1 gyerek 2015 és 2016-ban.
Majd 2020-ban már ilyen volt a melle:
2021-ben így:
Jelenleg pedig így néz ki:
Egyébként egy pusztítóan vonzó érett (talán) közép 30-as (esetleg 40 körüli de inkább 30-as) MILF-ről van szó. De nem tudom, hogy ilyen változás lehetséges-e két gyors szülés hatására vagy ez szimplán szilikon?
Az szívás, részvétem. Nem tudom végül ráfanyalodtál-e, ha már ott volt előtted, de ha igen jó tág volt gondolom odalenn, ugye?
Tippelnem kéne semmi szilikon, de ennyiből nehéz... azért nem minden nő rakat be XL es szilikont és áll peckesen melle mint valami Egri várból lopott ágyú, valaki kisebb beavatkozást csinál. Szülés után sztem tud így kinézni egy természetes mell.
27/F
#13!
Igen, jó tág volt. Alapból 3 újjal indítottak, kicsivel később már ököl is bement. De soha többet vele, számomra undorító egy 30-as éveiben járó nőnek az ilyen mellek.
Minden szilikonmell ruhában, melltartóban szép, de levetközve, hanyatt fekve számomra inkább lelankasztó, mint kívánatos. Nem beszélve ha lovagolva fölémhajol és úgy látom. Nem beszélve ha gy fogom meg, érezni azimplantátum keményebb szélét is a kezemben.
Szóval engem taszít a szilikonmell. Inkább legyen lazább állagú, lengedező, megereszkedett, de természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!