Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott nekem a melleimmel kapcsolatosan?
Lefordítom női nyelvre...
Sziasztok! Régebben vézna voltam, de a barátnőm azt mondta így is szeret, nem kell, hogy más legyek. Nem szerette volna, hogy hízzak és izmosodjak, de hajthatatlan voltam, ezért eljártam kondizni és odafigyeltem az étkezésre is. Azóta úgy vettem észre jobban vonzódik hozzám és az ágyban a sikolya is őszintébbnek tűnik. Hazudott nekem? Sértve érzem magam. Brühühühü... 🤦♀️
Ha az a sérelmed, hogy a pasidnak annak ellenére nagyon bejönnek az új cickóid, hogy azok nélkül is nagyon vonzódott hozzád, és szeretett, akkor szerintem túlreagálod.
Ha az a bajod, hogy nem tudta előre, hogy ilyen pozitív változást fog hozni számára az új cicik látványa, akkor is túlreagálod szerintem.
Hát, ha nincs probléma, akkor te majd csinálsz!
Idegre-menő egy nő lehetsz!
Ne reagáld túl. A sracnak így is és úgy is kellesz, ha ez sem tetszik neked, akkor nalad ban a baj.
Cseszd lenazért is jó előre, már most, hogy el fog hagyni a sok felesleges hisztidért. Mégis, mit képzel az a szem3tláda...
Úgy gondolja kiélvezi, hamár nagyok.
450 cc az hatalmas nagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!