Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, meddig bírtok egy kapcsolatot kizárólag kézimunkávak és orállal?
Figyelt kérdés
Tehát nincs behatolás2022. aug. 2. 22:23
1/15 anonim válasza:
Le is nyeli?
Nekem úgy oké lenne.
De azért engedje már meg, hogy betegyem néha.
2/15 anonim válasza:
Semeddig. A mensije alatt is berakom seggbe. Olyan nincs hogy nincs behatolás. Ez alap.
3/15 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Mert ha nagyon fiatalok akkor megértem.
Esetleg szűz még a hölgy? mert ez esetben is érthető.
4/15 anonim válasza:
Semeddig. Nem értem mi a fenéért ne lehetne szexelni. Egy normális kapcsolatnak része a szex. Szűz lánnyal meg úgy sem jövök már össze.
5/15 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet ha szűz a lány és mi akkor, ha már nem, csak több bizalom, érzelem kell neki?
2022. aug. 2. 22:29
6/15 anonim válasza:
Hát ha szűz akkor lehet, hogy még egyszerűen nem akarja elveszteni.
Mi mikor szüzek voltunk az első barátnőmmel, mi fél év után feküdtünk le.
Ha már nem szűz akkor nem tudom…
7/15 anonim válasza:
Ha minden nap lepippant akkor 2-3 évig várok
8/15 anonim válasza:
Fiatal koromban kb. fél év volt, felnőtt fejjel meg úgy vagyok vele döntse már el mit akar, de speciel nem akarom játszani a pedagógust.
9/15 anonim válasza:
Én azért pasiként kipróbálnék egy ilyen kapcsit teltebb,husisabb nővel...
F
10/15 anonim válasza:
Én semeddig sem várnék, mert abból indulok ki, hogy a szex a nőnek is jó, és vágyik rá. Ha nem, akkor miről beszélünk? Egy szűzre várnék kb 1 hónapot, illetve ha beteg vagy valamilyen problémával küzd a lány, akkor persze akármennyit, amennyi szükséges. De normál, egészséges nőre a harmadik randinál tovább nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!