Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha részegen szexeltem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha részegen szexeltem egy lány barátommal, azzal vége a barátságnak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Beszéltél már vele, hogy nagyon élvezted, és szívesen csinálnád egy életen át?
2022. szept. 10. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
A kerdesed megfogalmazasa alapjan ne szamits tul sok jora. Attol fugg, hogy a lany baratod hogyan all hozza. De ha o neki ez meg sem kottyan, te pedig nem azt a mentalitast kepviseled, akkor hat neked kellemetlen es rossz lesz szerintem. Hidd el, melleted is lesz sok masikkal, ha neki ez ilyen laza es mar nem fogtok ugyanugy tekinteni egymasra. Ha ujra le akarsz vele fekudni a jovoben, akkor a kerdes, hogy ez zavar e teged, meg az, hogy veletlen emberek lyuksogora vagy, aztan gyakran jarj teszteltetni. Lehet sotetnek hangzik a dolog, de a nok mar csak ilyenek, en tudom. Sorry.
2022. szept. 11. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Beléd van zúgva és folytatást szeretne!
2022. szept. 12. 02:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Majd pacsizz le a többi csávóival :DD
2022. szept. 12. 06:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!