Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha részegen szexeltem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha részegen szexeltem egy lány barátommal, azzal vége a barátságnak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 10:55
1 2
 1/14 anonim válasza:
27%
Nekem van lány barátom, akivel rendszeresen szexelek és fizetek neki érte. De attól ugyanúgy barátok vagyunk.
2022. szept. 10. 10:57
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

Attól függ hogy

1) emlékszik-e rá

2) mennyire voltál béna az ágyban 🤣

3) sikeresen védekeztetek-e a nem kívánt terhesség és esetleges(!) szexuális úton átadható kórokozók ellen

2022. szept. 10. 10:57
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem, most mar van egy baratod extrakkal
2022. szept. 10. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Az előző válaszolók szerintem nem értik a kérdést...

Tapasztalatom szerint: igen, vége lesz.

2022. szept. 10. 11:02
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Magasabb szintre emeltétek csak.
2022. szept. 10. 11:03
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az a legegyszerűbb, ha ezt azzal a lány barátoddal beszéled meg. 😅
2022. szept. 10. 11:06
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Nyertél egy kettő az egybent! Barát-barátnő!
2022. szept. 10. 11:07
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
6osnak igaza van. Itt hiába vársz komoly segítséget érzelmi, vagy objektív szinten. Olvasd csak vissza az eddig válaszokat.... Ezek vagy éretlenségből poénra veszik, vagy érzelmi és szexuális analfabéták. Ezt az illetővel kell megbeszélned, hogy akkor most mi van köztetek.
2022. szept. 10. 11:11
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Már barátság extrákban vagytok
2022. szept. 10. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Elég bonyolult és kellemetlen lesz/lehet innentől kezdve a kapcsolatotok. Biztos, hogy mostantól lesz köztetek valami féle feszültség, akár szexuális, akár érzelmi, akár emberismereti. Három lehetséges kimenetelt tapasztaltam eddig: párkapcsolat kialakulása ha mindkét félnek ez a vágya, alkalmi szexkapcsolat kialakulása majd sértődések, kellemetlen távolságtartás majd elhidegülés. Ha valóban jóban voltatok, mint barátok, akkor jobb lett volna figyelni erre. Csak hát az a fránya alkohol, nem igaz...?
2022. szept. 10. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!