Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért annyira hihetetlen ha egy srácnak ténylegesen 20 centis a farka? Mennyire gyakori, hánnyal találkoztatok?
Kérem csak nők válaszoljanak. Nekem 20/5.5 a méretem, és mindig jön a hitetlenkedés.
Nők, nektek milyen élmény volt egy valós, ténylegesen ekkorával?
Onnan tudom, hogy mi jó a nőknek, hogy dugok velük és figyelek a rezdüléseikre. Bár negyvenes prostituáltakkal nincs gusztusom érintkezni, így nem tudom te mire vágyhatsz, de az biztos, hogy nem tűnsz túl boldognak.:/
Aham. Francokat se tudsz rólam, a prekoncepcióid meg nem érdekelnek senkit.
Az meg hogy te mit vélsz tudni, megint csak nem releváns...
Milyen érdekes, mihelyt hiteles képet kérnek, rögtön eltünik a kérdező😀
Senki sem mert eddig mérőszalagos képet küldeni aki a farkával henceg
Annyit tudok rólad amennyit megosztottál. Pasikból élsz és rengeteg farok járt már benned, és a stílusod is mint egy útszélié. Nekem ennyit elég is tudnom, hogy elképzeljek egy kivénhedt megkeseredett prostit.
Ha nem az vagy, akkor dolgozz a brandingen. :D
Egyik exemnek 21 cm volt. Pár hónapig voltunk együtt. Nem rémlik, hogy túlzottan élveztem volna vele az együttlétet, sőt inkább olyan emlékeim vannak, hogy fájt. De amúgy semmi extra. Popsiszex viszont nem ment vele.
26L
Egyáltalán nem hihetetlen, nekem sajnos általában ilyeneket dobott a gép. Az eredménye: iszonyú óvatos és visszafogott szex mellett is állandó hüvelyi fertőzés.
Én kifejezetten azt vártam, mikor hoz végre össze a sors vmi normál vagy épp kifejezetten kicsi mérettel. Szerencsére ilyen is akadt azért.
Az élmény pedig rohadtul nem a méreten múlott. Egyszer sem. Ilyennel is, meg olyannal is lehet nagyon bénának és nagyon ügyesnek is lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!