Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk. Hány évesen láttatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Hány évesen láttatok először cicit élőben?

Figyelt kérdés
Nem a szoptatási időből gondolom, mert arra úgysem emlékeztek, hanem nagyobb korban. Volt láttad anyud, vagy lány tesód vetkőzés közben? Hány éves voltál mikor először láttál élőben cickót nem képernyőn?

2022. szept. 10. 09:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként gyakran fürüdtem együtt tesómmal meg nagynénémmel (Apu huga)

Ő volt akkor 16-20 éves. Mikor volt a legelső alkalom azt nem tudom de kb 6 éves lehettem mikor egyre ritkábban volt ilyen majd véglel fellhagytunk vele.

2022. szept. 11. 08:48
 12/14 Rex Hunter ***** válasza:
85%
Ha a babakortól eltekintünk akkor 18 éves koromban, az első komolyabb barátnőmét.
2022. szept. 11. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Lanytesómét amikor megmutatta,ő 13 volt, én 15. De nem fogtam meg.
2022. szept. 13. 22:29
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
12 évesen kilestük a csajokat zuhanyozás közben, nekik akkor már volt cici. Akkor láttam az elsőt és mindjárt 3 lányét is. Nem buktunk le, ők sose tudták meg.
2022. szept. 29. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!