Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk. Hány évesen láttatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Hány évesen láttatok először cicit élőben?

Figyelt kérdés
Nem a szoptatási időből gondolom, mert arra úgysem emlékeztek, hanem nagyobb korban. Volt láttad anyud, vagy lány tesód vetkőzés közben? Hány éves voltál mikor először láttál élőben cickót nem képernyőn?

2022. szept. 10. 09:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
élőben még nem láttam
2022. szept. 10. 09:16
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Kb 5 éves voltam, mikor jött valaki hozzánk és bebújtam a kájha mögé. Bejött a szobába, és levette a melltartóját. Az unokatesóm volt amúgy 😊
2022. szept. 10. 09:17
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Világ életembe cicik vettek körűl. 2 nővérem van, és senki nem volt otthon szégyenlős, nyáron sokat voltak csak bugyiba.
2022. szept. 10. 09:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos 26...
2022. szept. 10. 09:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Talán 16 lehettem, de már nem igazán emlékszem, hogy az volt-e az első...

37/F

2022. szept. 10. 09:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, e Balatonon a kilencvenes évek végéig divat volt felső nélkül napozni. Ebben nőttem fel, imadtam, de aztán megjelent a technika, az internet, a telefonba épített fényképezőgépek, aztán kihalt ez a szép szokás.
2022. szept. 10. 09:35
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
Másfél perces koromban. Még be is kaptam, eskü :D
2022. szept. 10. 10:15
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

6

Spanyolországban a mai napig felső nélkül strandolnak, pedig ugyanúgy ott van mindenkinek a zsebében a kamerás telefon. Ez inkább társadalmi prüdéria, ami országonként eltérő.

Anyámat sokszor láttam kicsiként, akkor volt olyan, hogy uszodába mentem vele, a női öltözőbe úgy tudom, bemehet fiú 5-6 éves korig, legalábbis akkor úgy volt. Ott is biztos láthattam, de erre konkrétan nem emlékszem. Aztán a tengerparton, tóparti szabadstrandokon is láttam itt-ott, ez már megmaradt, mert már kisiskolás voltam.

2022. szept. 10. 12:33
 9/14 anonim ***** válasza:
9%

Én még sohasem láttam igazit testközelből.

Megmutatná nekem valaki a cicijét?

2022. szept. 10. 12:34
 10/14 Ujjazgatós Farkas ***** válasza:
68%
Hú én őszinte leszek, nem tudom. Kiskoromban (4 éves koromból tisztán emlékszem) sokszor láttam anyám melleit. Utána 6 éves koromban a nagyim melleit láttam. 12 éves koromban láttam a szomszéd nőt melltartó nélkül bugyiban. (Azt hitte, hogy senki sem látja az udvaron🤭) Azóta nem nagyon láttam pucér melleket sajnos 😢
2022. szept. 10. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!