Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,Nők! Van olyan itt,aki felvállalja,hogy kifejezetten hangos szex közben? Akár sikít de legalább annyira hangosan nyög,hogy még a szomszéd is rágyújt utánna?
Figyelt kérdés
Én kifejezetten szeretnék ilyen nővel lenni,de akikkel voltam nagyon csöndesek. Jó lenne olyannal kipróbálni aki mindent kiad magából…..2022. szept. 9. 23:05
11/37 anonim válasza:
4 évig hallgattuk, a szomszéd ilyen volt.
Első alkalommal még ragyujtottunk, aztán már gyülöltük az ingyen mozit hallgatni minden nap. Hiába szóltak nekik a közvetlen szomszédaik, max 2 napig voltak csöndben.
12/37 A kérdező kommentje:
Nekem ezzel nincs gondom,kertesben lakom és jól szigetel az ablak. Itt ordíthatna 😁
2022. szept. 9. 23:28
13/37 Csicuki válasza:
Én elég hangos voltam régebben de a rossz élmények mikor közlik hogy kuss már meg befogják a számat közben elég kellemetlen élmény volt szóval sokkal halkabb vagyok ezek hatására 😅
14/37 anonim válasza:
Én sem örülnék ha a szomszéd studióban egész napos csattogás menne.
17/37 anonim válasza:
Én élvezéskor ordítok, üvöltözök torkomszakadtából
Mariska néni, 78 éves
18/37 anonim válasza:
Vagy te nem voltál elég jó 😏
Érdekes, hogy azt feltetelezed, hogy a nő miatt nincs..
19/37 anonim válasza:
Hogyne!
De mivel telt alkatu vagyok, ezert baromira nem érdekel senkit!
🤣
20/37 anonim válasza:
Szia. Miért ne érdekelne?😊
Én pl kifejezetten szeretem a telt alkatú nőket😘
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!