Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha igaz, hogy a nők hüvelye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igaz, hogy a nők hüvelye is mindenféle méretű, és minden péniszhez megvan az ideális hüvely, akkor miért nincsenek olyan nők, akik kifejezetten a kis péniszt favorizálják?

Figyelt kérdés

A nagy és a közepes péniszméretnek megvan a maga rajongótábora, akkor a kicsinek miért nincs? Hazugság lenne az egész, és a kis hüvelyű nők is arra vágynak, hogy egy hozzájuk képest nagy farok feszítse őket? A kisfarkú férfiak pedig megdögölhetnek szex nélkül, magányosan? Hazugság minden ezzel kapcsolatos szépelgés? Mi az igazság? Elsősorban nők válaszai érdekelnek.

Kis méret alatt leginkább azt értem, ami a 15 centit sem éri el, nem kell extrém kicsire gondolni, az nem lep meg, ha a mikropéniszekre nincs nagy kereslet.

2022. aug. 18. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Vannak.
2022. aug. 18. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Mert nem igaz.A hüvely rugalmas,mindig az adott mérethez igazodik.
2022. aug. 18. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Mellesleg a 15 egyáltalán nem kicsi, inkább az átlag felső vége...
2022. aug. 18. 20:25
 4/10 A kérdező kommentje:
A 15 szerintem sem kifejezetten kicsi, a 15 alattiakról beszélek. A 10-14 centis kategóriáról.
2022. aug. 18. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

"A hüvely rugalmas,mindig az adott mérethez igazodik."

Ez csak részben igaz.

Valóban igazodik, de csak tól-ig.

És ez mindenkinél különbözik, de még adott nőnél is sokat változhat, szóval nem lehet akárkit akárkivel összedugni.

2022. aug. 18. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván a hüvelynek is van "mérete", így nőről-nőre változok, hogy mekkora az ideális.

Azonban a pénisszel ellentétben a hüvely mérete képes változni.

2022. aug. 18. 22:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Volt egy barátnőm, Ő nagyon szűk volt, hiába volt felizgatva, és hiába használtunk síkosítót.

Nekem 15/5cm-es van.

Azt mondta az előző barátjának aki elvette a szüzességét azt élvezte, ez már néha fáj neki. Elmondása alapján neki 13/3,5 volt.

A legrosszabb az volt, hogy ha elment, és én nem, akkor ki kellett vennem, és kézzel esetleg kielégített, de szájjal nem volt hajlandó. Szex elején a nyalást kérte, de viszonzás nem volt.

Csak misszionárius pózban lehett vele szexelni.

2022. aug. 22. 07:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy érzem a kérdező is egy szex nélküli kisfarkú
2022. aug. 28. 22:33
 9/10 A kérdező kommentje:
És bűn, ha az vagyok?
2022. aug. 28. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Keress ázsiai lányt.

2022. aug. 28. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!