Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igaz, hogy a nők hüvelye is mindenféle méretű, és minden péniszhez megvan az ideális hüvely, akkor miért nincsenek olyan nők, akik kifejezetten a kis péniszt favorizálják?
A nagy és a közepes péniszméretnek megvan a maga rajongótábora, akkor a kicsinek miért nincs? Hazugság lenne az egész, és a kis hüvelyű nők is arra vágynak, hogy egy hozzájuk képest nagy farok feszítse őket? A kisfarkú férfiak pedig megdögölhetnek szex nélkül, magányosan? Hazugság minden ezzel kapcsolatos szépelgés? Mi az igazság? Elsősorban nők válaszai érdekelnek.
Kis méret alatt leginkább azt értem, ami a 15 centit sem éri el, nem kell extrém kicsire gondolni, az nem lep meg, ha a mikropéniszekre nincs nagy kereslet.
"A hüvely rugalmas,mindig az adott mérethez igazodik."
Ez csak részben igaz.
Valóban igazodik, de csak tól-ig.
És ez mindenkinél különbözik, de még adott nőnél is sokat változhat, szóval nem lehet akárkit akárkivel összedugni.
Nyilván a hüvelynek is van "mérete", így nőről-nőre változok, hogy mekkora az ideális.
Azonban a pénisszel ellentétben a hüvely mérete képes változni.
Volt egy barátnőm, Ő nagyon szűk volt, hiába volt felizgatva, és hiába használtunk síkosítót.
Nekem 15/5cm-es van.
Azt mondta az előző barátjának aki elvette a szüzességét azt élvezte, ez már néha fáj neki. Elmondása alapján neki 13/3,5 volt.
A legrosszabb az volt, hogy ha elment, és én nem, akkor ki kellett vennem, és kézzel esetleg kielégített, de szájjal nem volt hajlandó. Szex elején a nyalást kérte, de viszonzás nem volt.
Csak misszionárius pózban lehett vele szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!