Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak itt a pasik farokméretben?
Nagyon szexi pasim van, szép magas 186 cm és a pénisze kb 14 cm lehet. Nem mértem le! Viszont a mobilomtól kisebb neki, ha megfogom szóval abból számoltam ki. Nem fogom ez miatt elhagyni, mert nagyon szeretem és tetszik külsőre, de igen jobban örülnék, ha nagyobb lenne neki. Le lehet k....á.ni nem érdekel ez az igazság.
Itt pasik nektek tényleg akkora farkatok van vagy csak kamuztok? Írjatok kort és magasságot is, na és péniszméretet. Üzit és farok képet nem kérek, nem is írok vissza.
L/22
Az enyém 17.5cm/5.5cm
178cm vagyok, 36 éves.
Ha gondolod, küldök fotót, kíváncsi lennék a válaszodra :)
Mert biztos sok itt a bmw-s nekik meg köztudottan kisebb az átlagnál.
Egyébként azért kamuznak mert tévképzetekben élnek. Nekem még nem mérte le senki, mert minek? Semmilyen hivatalos iratnál nem szükseges adat, még orvos vizsgálatnál sem kell.
Nekem 17.5 cm, és kb 80%nak hosszú, ha picit bevadulok.
Akik bedobják ezeket a 20+okat, hogy mennyire jól meg tudnak vele dugni bárkit, fogalmuk sincs, mekkora fájdalommal járhat az🤣
A nők max orális szexnél szeretik a szép nagy, emellett vastag cerkát, az látványra izgató, de dugni 15-17 centissel szeretnek, legalábbis a nagy többség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!