Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hazudnak itt a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak itt a pasik farokméretben?

Figyelt kérdés

Nagyon szexi pasim van, szép magas 186 cm és a pénisze kb 14 cm lehet. Nem mértem le! Viszont a mobilomtól kisebb neki, ha megfogom szóval abból számoltam ki. Nem fogom ez miatt elhagyni, mert nagyon szeretem és tetszik külsőre, de igen jobban örülnék, ha nagyobb lenne neki. Le lehet k....á.ni nem érdekel ez az igazság.

Itt pasik nektek tényleg akkora farkatok van vagy csak kamuztok? Írjatok kort és magasságot is, na és péniszméretet. Üzit és farok képet nem kérek, nem is írok vissza.

L/22

2022. szept. 9. 19:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ez totál hülyeség. Nekem egyik csajom lemérte a farkam (mondom hogy 17 centinél sosem nagyobb) és közli hogy ez 20 centis. Mondom miről beszélsz? De nem érdekelte, hogy alulról mérte, nem érdekelte semmi, amin a férfiak egymást vadítják. Egyszerűen csak büszke akart rám lenni, és ezért trükközött a méréssel. Ugyanez ha egy nő utál, egyből jön az, hogy kicsi a pöcsöd, mert ő már látott nagyobbat.
2022. szept. 9. 20:12
 32/65 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként kérdező nem az a baj, hogy nem elég vastag? 14cm azért nem kicsi...

Meg kell találnotok a pegmegfelelőbb pózokat számotokra....

2022. szept. 9. 20:13
 33/65 anonim ***** válasza:
71%
27 éves vagyok, 170 cm. És a farkam sajnos csak 12 centis :(
2022. szept. 9. 20:20
 34/65 A kérdező kommentje:

Nem is írtam, hogy kicsi lenne és a vastagságot nemtudom neki. Ő az első pasim vele vesztettem el a szüzességem még tavaly.

Néha csak hiányzik, hogy nem markolhatok rá két kézzel és nem vadulhatok vele igazán. Lovaglásban pedig néha kicsúszik, nekem is oda kell figyelnem ne emeljem magam túl magasra stb. Könnyebb dolgom lenne, ha nagyobb farka lenne és ahogy írtam is, nem érdekel ha k...vá.k néztek, csak néha rámjön ez és most megkérdeztem az alkohol hatására 😊

2022. szept. 9. 20:25
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem néz kurvának. Ezt nem is tudom, honnan veszed...

Továbbra is az áll fenn, hogy gyakorolnotok kell és irányítanod egy kicsit.

2022. szept. 9. 20:30
 36/65 anonim ***** válasza:
79%

Én sose hazudtam róla!Az ágyban úgy is kiderül:) Akkor meg minek kamuzni?

178cm/17cm

2022. szept. 9. 20:31
 37/65 anonim ***** válasza:
31%

13 cm. Sőt, régen 15 cm volt, de valamikor 3 évvel ezelőtt összement! Nem is értem, hogyan, vagy hogy akkor sokáig nem mértem, vagy mennyi idő alatt. Amúgy ezzel is meg volt elégedve 3 nő, előtte volt 2, akik kicsinek tartották.

32 F

2022. szept. 9. 20:35
 38/65 GFman ***** válasza:
68%
#34 És ha csípőből mozogsz lovaglóban, akkor kevésbé érzed vagy élvezed?Mert ha úgy is jó, akkor nem kell a mérettel foglalkoznod közben.Egyébként meg vannak olyan pózok, amik szűkítenek picit, és nem azon a plussz 1-2 centin fog múlni.Bocs, ha ez már off.
2022. szept. 9. 20:39
 39/65 anonim ***** válasza:
30%

Nekem 21cm, 192cm magas vagyok. Cseréljünk képet, kölcsönös szimpátia esetén ki is próbálhatod. Akár a barátod tudtával is. Jobb megbeszélni h kinek milyen vágyai, fantáziái vannak, mint ezeket elfojtva egymás mellett élni. Fiatal is vagy még, fogadni merek, hogy nem az első férfival fogod leélni az életed. Hajrá!

23F

2022. szept. 9. 20:42
 40/65 A kérdező kommentje:

38-as: érzem én csípőből is, el is tudok élvezni. Viszont vannak pózok, ahol jobb lenne a nagyobb

39-es: nem szexpartner keresés miatt írtam ki csupán kíváncsi vagyok más pasiknak nagyobb-e a farka, mint a pasimé... ez is csak azért, mert ittam 😊 amúgy tényleg nagy farkad van, de akkor sem szeretném látni. Írjatok még méreteket, majd holnap elolvasom, mert most már elteszem a mobilt és iszok még többet 😊

2022. szept. 9. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!