Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak ! Ti csak a szex során uralkodtok, vagy a mindennapi életben is megélitek a dominanciátokat a párkapcsolatotokban ?
Hétköznapokban 50-50 a felállás, mindenben egyenlő partnerek vagyunk.
Persze egy kis utalás az alá-fölé rendeltségi viszonyra, egy kis büntetés, apróbb dolgokban parancsolgatás persze ilyenkor is belefér, sőt ez a mindennapok része nálunk, de én ezt a játék részének tartom, még ha nem a hálószobában történik, akkor is.
Szex közben: 100000% cuckold
Szexen kívül: domináns nagyon
Én szubmisszív lány vagyok, és nekem igazából nem parancsolgat senki szexen kívül, de azért ösztönből jönnek olyanok, hogy főzni a másikra (pedig utálok főzni, de ez azért mégis az én dolgom), elpakolni a másik után, gondoskodni arról, hogy ne hagyja otthon a telefonját, előbb felkelni, hogy legyen ruhája másnapra stb. Ezt nekem senki nem mondta, hogy így kéne csinálnom, mégis jól esik gondoskodni a másikról.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ő ne vehetné ki a kezemből a porszívót vagy a serpenyőt, csak annyit, hogy a szubmisszív természetem valamennyire a hétköznapokban is megmutatkozik, szetintem erre gondolhatott a kérdező. Ha a párja élvezi, hogy törődhet vele, miért lenne mindez elítélendő? Persze ha a kérdező takarítónak tartja a párját, az mindjárt más, de szerintem ha egy párkapcsolatban megvan, mi a férfi és mi a nő dolga és ezzel egyik félnek sincs semmi baja, az talán nem egy ördögtől való dolog.
Domináns férfi vagyok, de soha nem uralkodtam. Sem a 4 fal között, sem a hétköznapokban. Úgy gondolom, hogy a dominancia egyáltalán nem egyenlő az uralkodással. Ne azért tiszteljen és fogadjon el "Alfának" egy lány, nő, mert uralkodom rajta.
50+/Ffi
Sokan itt félreértik a BDSM lényegét. Domináns férfiként határozottan, rendesen "helyre teszem" a barátnőmet ha szexről van szó. Következetesen jutalmazok és büntetek (játék keretei belül persze).
De! Semmi olyan nem történik amit a szubmisszív fél ne szeretne. Tulajdonképpen ő dönti el h mi történjen.. amire ő vágyik az lesz. Most hogy ezt kimondja szórul szóra vagy nekem kell néha ahatárokat is feszegetve kipuhatolnom, az változó. De alapvetően ő szabja meg a játék dinamikáját.
Na most valahol szerencsém van hogy a barátnőm nem csak az ágyban hanem a hálószobában kívül is élvezi, és szeretne szubmisszív lenni. Persze ez, mivel felnőtt dolgozó emberek vagyunk és végérvényben mi is unalmas hétköznapokat élünk - sokszor max a házimunkában nyilvánul meg. Ezért vagy önként csinálja ezeket, vagy úgymond arra vágyik h parancsolgassak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!