Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak ! Ti csak a szex során uralkodtok, vagy a mindennapi életben is megélitek a dominanciátokat a párkapcsolatotokban ?
Az hogy egy "domináns" arogáns kihaénnem farok vagy nem egyenlő a BDSM Dominanciával .
Szimplán egy p*cs vagy
De ha a parod élvezi nincs gond
Ha neki ez tetszik, hajrá.
Mostani csajok közül kevés lenne a cseléded. :)
Csak az ágyban, az életben és minden más területen egyenrangú partner. Nőre, társra van szükségem nem egy akarat nélküli bábra.
Ha nektek így jó egészségetekre, de a nők nem nyelnék le hogy cselédjei legyenek valakinek akkor sem ha szubmisszívek. Hozzáteszem nem attól leszel Férfi sem pedig domináns hogy otthon keménykedsz hanem akkor ha mások felé is erőt sugárzol. Aki csak a 4 fal között meri a gyengébbel szemben játszani a nagyfiút az valójában egy frusztrált kisfiú felnőtt testbe zárva.
Szerintem ti sok mindent beleképzeltek abba amit írtam. ki keménykedik ?
Én még a pixie-ről is ismertem olyan szub lányokat, akik ételt főztek a domjuknak, kiszolgálták stb. Akik szinte 24/7 -ben D/S kapcsolatban éltek.
Senki nem mondta hogy én bárkire bármit is kényszerítek.
Tudjátok az a határozott érzésem, hogy az itt kommentelők nagy része az aki még igazán gyerek fejben és nem akarja érteni miről beszélek. De semmi baj.
Szerintem meg inkább te vagy fejben még gyerek .
Én is főztem Dom-nak ételt
De nem azért mert huh én most kiszolgalok vagy én egy csicska Sub ribike vagyok.
Pusztán emberi kedvességből.
Hiszen sokat utazott .
Eleve úgy lettem nevelve hogyha vendég jön a házhoz illik valamivel megkinálni .
Hát én meg melegételt raktam neki az asztalra .
Azért tettem fel a kérdést, hogy mások hogy vannak ezzel a dologgal. értelmezni kéne a kérdést először is.
Másrészt a páromat nem cselédként tartom, de szeretem ha kicsit alárendelelődik nekem ÖNKÉNT SZABAD AKARATÁBÓL, mert én azt gondolom hogy a BDSM elsősorban nem is a testiségről szól.
Úgy látom itt lehetetlenség értelmesen kommunikálni bármiről is. Elég bullshit ez a fórum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!