Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban unalmas 1 csajjal a szex egy pasinak hosszú távon?
Figyelt kérdés
Százszor megdugod aztán ráunsz akármelyik nőre, jöhet a következő. A férfiak arra vannak kódolva hogy minél több nőt teliverjenek az életük során csak ugye kevés olyan vonzó férfi van aki megteheti azt hogy néhány dugás után mindig beújítson egy új p!nát így inkább elvannak egy stabil párkapcsolatban amiben stabilan jut nekik lyuk néha kikacsintgatva erre-arra ha adódik valami ziccer.2022. szept. 8. 21:02
21/23 anonim válasza:
#20 Nem úgy kell ezt elképzelni, hogy amikor csak alkalom adódik rá. Hanem ha megkívánod. Ha mondjuk a pizza a kedvenc kajád, eszel szívesen minden héten, akár többször is. De ha naponta 4 pizzát be kellene vágnod, nyílván megcsömörlenél 2 nap után. Ha megéhezik az ember, akkor esik jól a dolog :D
22/23 anonim válasza:
Én értem mire gondol a kérdező vagy az akitől idézett.
Olvastam egy elméletet, amely szerint evolúciós szempontból az a sikeresebb, aki több utódot hoz létre és egy férfi szempontjából ehhez minél több nőt kell megtermékenyítenie, viszont mivel elég hosszú idő kell amíg az ember utód "felnő", így előnyösebb megosztani a szülői feladatokat, szükség van az apára is.
Ennek érdekében lenne fontos a szex összetartó ereje.
23/23 anonim válasza:
Én alátámasztom azt, amit a kérdező írt. És ezért nem is kell senkit elítélni. 32 vagyok, imádok csajozni, volt 3éves kapcsolatom is, de nem nekem való. tényleg megunok mindenkit. Most éppen olyan szakmát tanulok, ahol ez nem hátrány, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!