Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ilyen szituacioban mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal flörtölnétek sokszor, és ahányszor összefutnátok napközben mindig ilyen "szégyellősen" (?) mosolyogna rátok, de nem erőltetetten, őszintén mosolyogna.2022. szept. 8. 18:49
11/15 anonim válasza:
Az hogy zavarba jött szegénykém, de ha Férfi az illető és nem pasi akkor megtalálja a módját hogy oldja a zavarod HA meg akar búbolni. Ha nem akkor meg nem fog egyetlen lépést sem tenni 1-1 mosoly eleresztésén túl.
12/15 A kérdező kommentje:
"Megbúbolni"
Tuti ugyanaz az ember írja ezt a kifejezést mindig, és a hideg ráz tőle
2022. szept. 8. 22:02
13/15 anonim válasza:
Nem tudom.Viszont nemrég rugtak ki egy férfi kollégát mert hasonlóan mosolygott a nő mint ahogy te irtad.Így kezdődött.
Szval ma már én inkább nem gondolok semmit,hanem faarcal elsétalok a folyoson a fal mellett.
14/15 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy ha elhívnám, el is jönne velem randizni.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ha tetszik kezdemenyezz nala. Amit leirtal az pozitiv erdeklodest jelent iranyodba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!