Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, voltatok már úgy, hogy amikor sor került rá, a pasi nagyon bena volt az ágyban? Miben nyilvánult meg?
igen, akkor tanultam meg hogy aki előadja mekkora ász az ágyban az egy nagy nulla
3 perc alatt elment, de nem tudott 2. menetet, de nem ujjazott és nyalt ki utána, hisz már 1x elmentem
sorozatélvező vagyok:D:D
igen, egyszer elmentem
azt még ujjazáskor
mondtam, hogy nekem több kell, de lesz arta
megkaptam, hogy egyszer elmentem, legyen elég
pff
“Neked is ugyanannyi időd volt”? 😂😂
Ez “jó” lehetett…
Nem tudta felhúzni az óvszert. Amint nem kapott kényeztetést, lankadt is lefelé.
Egy pózban tudtunk csak dugni, mert váltani nem lehetett és mellette 5 perc volt az előjáték, a szex és az utójáték.
Nem kötözködni szeretnék, de a nőkről meg én tudnék borzalmas szexuális dolgokat mondani.
Tehát mindkét nemre igaz ez.
Természetesen ha valakinek nem kielégítő, amit kap, az változtasson,ha úgy érzi, és ahogy változtatni tud, akat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!