Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy férfi túl figyelmes a szexben és ez már zavaró? Ha igen, konkrétan mikben nyilvánul ez meg?
Suerintem igen. Én sokszor kattanok és akkor nagyon kemény és hatarozott vagyok szexben. Egyszer egyszer már azt hittem hogy túllőttem a célon.
Nahát nem , minden lánynak..nőnek be jött. Persze a kommunikativak mondták hogy szeretik pl a finom gyengédet is...de a kemény döngölést is amikor iranyitva vannak.
Szóval szerintem a válsz, igen van aki túlzottan figyelmes ami zavaró lehet.
Szerintem nincs ilyen, hogy túlzott odafigyelés. És számomra az odafigyelés nem egyenlő a finomkodással.
Határozottabb és keményebb szexnél is alap számomra, hogy a férfi észnél legyen és figyeljen rám miközben keményen dug. Ez a kettősség nagyon szexi
"Ha minden lépést előzetes megbeszélés és külön engedélykérés előz meg, az nagyon idegesítő. Teljesen megöli a spontanitást. Tudom, hogy a mai elcseszett világban már gyerekkoruk óta heréli ki a fiúkat a társadalom, de én tartom magam ahhoz, hogy a határozottság és a tetterő igenis férfias."
Megnézném, mennyire sírnád vissza a mai elcseszett világot, ha a régi időkben szokványos "szexben" lenne részed, amikor a női igények sehol nem számítottak (de tényleg sehol). A határozottság akkor jó, amikor odafigyeléssel párosul, és ez régen sokkal kevésbé volt divat, mint manapság.
Van ilyen
Hogy mar annyira csak a no erdekeit nezi ( nem bdsm szub, ott oke) h annyira egyoldalu lesz h lathatoan nem engedi el magat/nem engedi meg maganak h elvezze a szexet/ nincs benne egeszseges szexualis onfeledt onzes…. h mindezektol egy no elkezdi hulyen erezni magat. Pincsikutyara nem lesz nedves a nok bugyija, mondom kiveve bdsm. Ilyenkor nem tudjuk h vmi trukk van benne/ kesobb mi lesz az ara/ impotens/nem tetszem neki annyira… szoval elkezdunk agyalni es ugy vagyunk mar vele h basszus dugj mar meg vegre emberesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!