Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti mit csinálnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit csinálnátok, ha átmennétek egy nő ismerősötökhöz, és annak a nyomait találnátok, hogy szexuális életet él?

Figyelt kérdés

Fiatal, 20 körüli lányról beszélünk. Ha megtudnátok, hogy dug valakivel, mit csinálnátok?

Fent voltam egy mondjuk úgy hogy ismerősömnél, bementem a hálójába, és az ágy szanaszét volt, a földön pedig volt egy eltépett óvszer csomagolás. Ez elég árulkodó, nem? Mit gondolnátok, ha ezt tudnátok róla?

2022. szept. 8. 13:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Húúúú aztaaaaa' felnőtt emberek szexuális életet élnek, ki hitte volna? 😂 Téged meg a gólya hozott mi?

Semmi közöm a nemi életéhez, egészségére - de ha jó csaj akkor ne hagyjon ki legközelebb a buliból 😂

2022. szept. 8. 14:45
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Én kerestem volna egy finom bugyit 😂
2022. szept. 8. 15:07
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Lehet hogy felizgatna a tudat :)
2022. szept. 8. 15:45
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a te fejedben van a baj!
2022. szept. 8. 19:56
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Mért te mit akarsz csinálni? Elrohanni a rendőrségre, vagy az FBI erkölcsrendészetén feljelentést tenni hogy "kérem egy 20 év körüli nő dugni merészelt pedig nem is házas" 😂 B'ki, képzeld el a felnőtt emberek dugni szoktak és nem kérnek hozzá semmilyen engedélyt semmilyen hatóságtól, sem apucitól, anyucitól, sem az ismerősöktől hogy szabad-e.
2022. szept. 8. 20:51
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"egy mondjuk úgy hogy ismerősömnél"

Kérdező, mi a te szándékod igazából, miért számít a dolog? Mert ha tényleg csak ismerős, akkor nem foglalkoznál a témával...

2022. szept. 8. 21:47
 17/24 A kérdező kommentje:
#16 igazából az unokahúgom és az apja kért meg, hogy nézzek rá… csak emiatt itt mindenki elítélt volna.
2022. szept. 8. 22:04
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

#17 hát ez egy kemény dilemma így... Közölném az apjával, hogy a lánya egy felnőtt nő, lehet van valakije de nem tudod és megkérded ne kérjen arra hogy kémkedj a lánya után. Ha akar tőle valamit akkor beszéljék meg egymással.

Ebből a storyból csak így tudsz kifarolni. Ha wamzerkedsz akkor a lány fog rád haragudni, ha hazudsz és fals infókat szállítasz akkor meg az apja. Mindenképpen te húzod a rövidebbet mert ők kibékülnek így is úgyis, te meg ott maradsz az ütközőzónában.

2022. szept. 8. 22:09
 19/24 anonim ***** válasza:
72%
Lattam mar ilyet, na bumm egészségére
2022. szept. 8. 22:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

És téged elküldött az apja, hogy: "Ugyan már Piroska, most ne a Nagymamádhoz menjél, hanem az unokahúgod hálójába, és nézd meg hogy hány farkas járt benne? (a hálóban) (is)?!

Megmondod Apucinak, hogy az unokanővéred egy nyuszi. (mert úgy dug mint a nyulak: sokszor egymás után)

De a zárójeles részt csak magadban mondd!:)

2022. szept. 8. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!