Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt megkülönböztetni hogy a férfi valóban be van rám indulva vagy csak megjátsza?
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 19:52
11/19 A kérdező kommentje:
Ne mondd már hogy egy férfit érdekel a csillagnézés...
2022. szept. 7. 22:07
12/19 anonim válasza:
Hát engem érdekel, az egyik legszebb programunk a feleségemmel nézni a csillagokat, borozni meg beszélgetni.
13/19 anonim válasza:
Nem vagy túl romantikus beállítottságú ugye?
14/19 anonim válasza:
Miért ne érdekelhetne egy férfit a csillagnézés?? Hallottál már pl. csillagászokról? Szerinted mind nő? Jézus ereje.
15/19 anonim válasza:
Én pl kifejezetten szeretek éjszaka a teli Hold alatt kerékpározni. (:
16/19 anonim válasza:
Na ezért hal ki a romantika a kapcsolatokból! Hogy egy ilyenben is a kamut keresed... talán nyálas, talán tényleg kamu, talán nem is ismeri a csillagokat(jómagam sem) de megvan annak a sajátos szépsége, amikor egy paplanon fekve, lánnyal a karodban magyarázod milyen gyönyörűek is ma este a csillagok, különösen a szíriusz, és hogy a hold még sosem volt ennyire közel, s hogy mindez miattad oly szép.
Ha majd ilyesmiben lesz részed, nyugodtan tedd szét a lábad a szerencsétlennek. Hadd higgye azt, hogy a romantika igenis létezik még.
17/19 anonim válasza:
én is szívesen néznék csillagokat pasiként, de ettől függetlenül ha alkalmam lenne rá nyilván dugnék is, nem kell itt elvonatkoztatni
18/19 anonim válasza:
Férfi hogyan játszaná meg? Ha feláll neki, rádizgult. Ha kókadt, akkor meg nem.
19/19 anonim válasza:
12-50 éves korom között még arra is felállt, ha a legyek, vagy a kutyák dugtak! Ez nem jelenti azt hogy mindenkit meg akartam fektetni, de világos hogyha 2 napja nem volt szex, egy gondolattól felállt! Tehát nincs kiértékelhető tipp!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!