Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha oral kozben egy hatalmasat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha oral kozben egy hatalmasat harapok a pasim farkaba annak lehet valami komoly következménye?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy feljelent a rendőrségen és bajba kerülök?
2022. szept. 7. 12:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Miért tennél ilyet?
2022. szept. 7. 12:26
 12/36 anonim ***** válasza:
74%
Kinyomkodja a szemeidet reflexből, mint a miteszereket!
2022. szept. 7. 12:29
 13/36 anonim ***** válasza:
84%
Milyen szép a te szeretetnyelved.
2022. szept. 7. 12:30
 14/36 anonim ***** válasza:
39%
Ki vagy te hogy csak így büntetgess?
2022. szept. 7. 12:31
 15/36 anonim ***** válasza:
90%

#10 Hány éves vagy, 10??? Ne így büntesd meg. Ha haragszol rá, másra használd azt a kicsi szádat, mondjuk mondd el neki, hogy haragszol rá... Ha meg mégis szex közben akarod büntetni, akkor van egy jobb ötletem. Mondd neki, hogy ki akarod kötözni, hogy azt tehess vele amit akarsz... Kötözd ki kezét-lábát úgy, hogy ne tudjon szabadulni. Kezdj el játszani magaddal előtte, csókold meg, izgasd fel annyira, amennyire csak tudod... Majd hagyd ott kikötözve.

LvL 100: Miközben kikötözve fekszik ott, hívd be a szeretőd/barátod/random pasit, és dugjatok...

2022. szept. 7. 12:51
 16/36 anonim ***** válasza:
30%
Buntesd meg ugy ahogy egy normalis no tenne, csald meg par haverjaval, vedd fel videora majd mutasd meg neki hogy nekik sokkal nagyobb a farkuk. Az sokkal jobb buntetes.
2022. szept. 7. 12:55
 17/36 anonim ***** válasza:
55%
#16 Persze, nem vagyok különb. Nyilván minden egyes mondatom, minden egyes szavam és minden egyes betűm szó szerint értendő és véresen komolyan kell venni! Tégy így, mert tökre komoly! Becsszó! Eskü! Nagyon komoly minden izém, amikre mondtam, hogy úgy van! 😊😊
2022. szept. 7. 12:57
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Bajba kerülsz vagy így vagy úgy.

Találj ki jobb bosszútervet.

2022. szept. 7. 12:59
 19/36 anonim ***** válasza:
55%
18 Talán így van. 😊😊🙃
2022. szept. 7. 13:07
 20/36 anonim ***** válasza:
55%
#20 Sajnos nincs így. 😔😔 Sajnálom, hogy elszomorítottalak, majd ha nagy leszek, kiengesztellek! Eskü! 😃
2022. szept. 7. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!