Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hotwife cuckold kapcsolatban élők kb. hányan élvezek bele a párodba mióta együtt vagytok? Jelen vagytok olyankor amikor más dugja a párod vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 18:36
1/17 anonim válasza:
Mi a fene közöd van mások intim dolgaihoz? Beteg vagy pszichésen?
2/17 anonim válasza:
Az 5 év alatt kb. 15-20 pasi, volt aki csak 1x de volt olyan is aki többször is eljött. Általában jelen voltam, akkor mindig tisztára nyaltam a puncit a másik pasi után és én is megdugtam. Volt, hogy csak meglestem őket a párom tudtával, általában akkor is kinyaltam. De volt, hogy csak videót kaptam róla vagy csak utána mesélte el. Engem nem izgat fel a megalázottság úgyhogy inkább hotwife a párom.
3/17 A kérdező kommentje:
Egyeske, ha nem tetszik a kérdés el lehet húzni. 2-es köszi a választ.
2022. szept. 6. 18:55
4/17 anonim válasza:
Egyes vagyok, nem egyeske. Nem esett le a tantusz, hogy a kettes kamuzik? Persze hogy nem, mert nulla a realitás érzéked.
5/17 anonim válasza:
Amit kettes ír, nem irreális.
N
6/17 anonim válasza:
Ah persze, mert elhiszitek amit ezen sz oldalon írkálnak, és komolyan is veszitek. Egy anonim oldalon.
7/17 anonim válasza:
Még nem próbáltuk, de tervezzük. Mindketten csak úgy tudjuk elképzelni hogy én is ott vagyok.
Ha feláll a farkam az izgalom ellenére akkor én is dugok, egyébként pedig csak néző lennék.
Szerintem nem reális hogy vadidegen ember csak úgy beleélvezzen a feleségembe. Szívesen kinyalnám utána, de ragaszkodnunk kell az óvszerhez. A józan ész ezt diktálja.
35F
8/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert hasonló tapasztalatom van, mint a kettesnek, szerintem nem kamu. Lehet, hogy nem olyanok mint te egyes aki csak monitoron látott puncit. 6-os akkor meg mit keresel itt. Lehetne, hogy a kérdésre válaszoljatok? Akinek nem tetszik lehet távozni.
2022. szept. 6. 19:18
9/17 anonim válasza:
Drága szivem. Egyes vagyok és nő. Tehát a monitoron láttam puncit az kissé abberált. Ahogy a kérdésd is az.
10/17 anonim válasza:
2 év alatt nyolcan élveztek bele és nem nyalom ki, mert az megalázó lenne számomra. Mindig jelen vagyok, mert ha nem lennék jelen olyan lenne mintha nem egy pár lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!