Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után péniszköpeny?
A feleségem 3 gyerek után már nem olyan szűk sajnos. Volt intimplasztikán, de valahogy sokat nem segített. A bejárat szűkebb lett, de bent nem nagyon érzek változást. Sokáig nem mertem megkérdezni, de aztán ő kérdezte meg, hogy én érzek-e valamit, mert ő nem nagyon :/
ha odafigyel es raszorit, akkor nagyjabol rendben van, de ha ellazul lenn, akkor sajna csak harangozok :/
elotte minden ok volt, mindig mondta, hogy pont belepasszolok.
szoval gondoltam, hogy meglepnem magunkat egy ilyen peniszkopennyel, hatha o is jobban elvezne a szexet, esetleg kis valtozatossag.
olyanra gondolok, ami hengeresen felhuzhato es a makk szabadon van, igy csak a vastagsagon novel.
Elsosorban nok velemenye erdekelne.
Hát ha ez számít én használtam már köpenyt és minden szempontból jó volt vele főleg amelyik egy kicsit rücskös attól hatalmas az élvezet
F29
Na hat kiprobaltuk, erdekes erzes volt
++: 3x brutal nagyot elvezett tole, meg is nem lattam ilyennek:)
meg is jegyeztem neki, hogy es meg a csajok mondjak, hogy nem a meret a lenyeg (egy vastagitot vettem, hosszban nem volt kulonbseg)
-: en eleg keveset erzek belole, igy viszonylag nehez fenntartani az erekciot, de azert megoldottam
-: ami nem rogzitett pl a herekhez, az konnyen lecsuszik es semmit sem ér :/
plusz infó 1 hét használat után, hogy nagyon szuper darabot sikerült kifogni. Kiderült, hogy kifordítható, egyik felén rücsis, a másik bordázott, a rücsis nem annyira durva, így iszonyatosan jó érzés neki, illetve én is megbarátkoztam vele, kevesebb sikosítóval már én is tök jól érzem.
Általában natúr lemegy egy menet, utána húzom fel és még 1-2 intenzív orgazmust átél.
Nem tudom, ki találta ki, de ügyes darab:)
és mivel többen kérdeztétek: teljesen átlagos méretű a szerszámom, talán 16-17cm?, 15 éve vagyunk együtt, pont passzol(t)unk egymásnak/egymásba és az én ötletem volt, miután itt olvastam róla.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!