Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátommal ha állandóan belém akar élvezni?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején fogamzásgátlót szedtem miatta. Abbahagytam a brutál mellékhatásai miatt. Én voltam az első barátnője, akibe beleélvezhet, és annyira rákattant, hogy állandóan megkérdezi szex közben hogy beléd élvezhetek? Tudja hogy nem, mert baj lehet de állandóan megkérdezi.
Mit kezdjek vele?
2022. szept. 5. 19:42
11/15 anonim válasza:
#10 Privátban megadnád a neved, a várost ahol élsz, és egy arcképet magadról?
Csak azért, nehogy véletlenül valahol megismerkedjek veled!
Kösz.
12/15 anonim válasza:
Dobd ki!!! Ilyen pasival nehogy együtt maradj!
13/15 anonim válasza:
Miért nem engeded neki az anált?
14/15 anonim válasza:
Pofán vágni kéne azt a takonygyereket, mást nem érdemel!!! Hagyd ott, ez nyomokban sem szerelem... Tépném az agyát meg az ilyennek... Semmi tisztelet semmi szeretet csak még abortusz árán is csak az önző kéjvágy... Takarodjon az olyan fajta férfikorcs a lovak közé... F
15/15 Pikk Ász válasza:
De ha nem használtok gumit akkoR te terhes lehetsz! Ezt hogy képzeli, hogy beléd élvezik mikor nincs fogamzásgátló se gumi? fELHÁBORÍTÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!