Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek a barátommal ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátommal ha állandóan belém akar élvezni?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk elején fogamzásgátlót szedtem miatta. Abbahagytam a brutál mellékhatásai miatt. Én voltam az első barátnője, akibe beleélvezhet, és annyira rákattant, hogy állandóan megkérdezi szex közben hogy beléd élvezhetek? Tudja hogy nem, mert baj lehet de állandóan megkérdezi.

Mit kezdjek vele?

2022. szept. 5. 19:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Elég felelötlen vagy!!!! ha ezt szex közben kérdezi, mert akkor csak megszakitással (nem) védekeztek!! Akkor inkább beszéljétek meg, a gyerek érkezését.
2022. szept. 5. 19:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Használtok gumit?
2022. szept. 5. 19:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen de o ugy szeretne hogy nem hasznalunk
2022. szept. 5. 19:56
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Dobd ki. Egy egoista pöcs.
2022. szept. 5. 19:59
 5/15 anonim ***** válasza:
7%

Én is így preferálnám, plusz egész nap a csecseken lennék de nincs kifejlődve a szociális érzékem.

Amúgy hüvelykúp is van.

2022. szept. 5. 20:05
 6/15 Pikk Ász ***** válasza:
79%
Jó hülye pasid van mit ne mondjak.
2022. szept. 5. 20:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Reménykedik, hogy egyszer hátha. vagy mondjuk beszéld meg vele hogy mégis miért kérdezi meg újra és újra, lehet maga a gondolat is izgatja.

Ahhoz nem elég érett valszeg hogy úgyis kihúzza ha igent mondasz mert az a gondolat izgatja.

Vagy szerezz valami másik megoldást arra hogy megtölthessen, nem csak egy féle fogamzásgátló van.

2022. szept. 5. 20:12
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Kerdezd meg h ha terhes leszel es megtartod akkor tudja e vallani a gyereket vagy fizwti 25 evig a gyerektartast.
2022. szept. 5. 20:30
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha abszolut nem akarsz más módszert, akkor dobd ki. Én se szednék, nem is szedtem soha semmit, vagy gumi, vagy később ez a megszakitásos. De ha valaki annyira önző hogy elvárja hogy a másik kisérletezgetessen a testével (gyógyszerek), csakhogy neki 100% legyen, az menjen a fenébe. Ha nem akarok gyereket akkor ne menjem belém. Más kérdés hogy eddig csak olyannal csináltam így akitől nem bántam volna. De az akkor is más mintha telibe. Ugy azért max pár hónap alatt összejön a gyerek. Ez nem játék!
2022. szept. 5. 20:37
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Önző és felelőtlen, én nem akarnék szexelni vele így már, és nem is tudnék rá úgy tekinteni, mint egy rendes férfira, szóval szakítanék.
2022. szept. 5. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!