Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MolnarG29 kérdése:
Volt már olyan szituácio hogy meglátatok egy szexelő párt és kivertétek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 14:32
1/12 anonim válasza:
Volt. Ház előtt a kocsiban csinálták. Pont ráláttam. Mikor elspricceltem kiszállt a nő - és kiderült, hogy a nejem volt.
3/12 anonim válasza:
nem, nem kamu. Akkor tudtam meg, hogy rendszeresen szopja a főnökét. Pedig már tartott hónapok óta.
4/12 anonim válasza:
Még nem. Csak halottam egy hotel szobában a nő kélyes sikolyát. :)
Én speciel szeretném nézni a feleségemet más férfival ;) :D
5/12 anonim válasza:
Régebben vállaltam hogy párokat fotózok, meg videózok szex közben.
A fizetségem mindössze annyi volt, hogy közben kivertem.
6/12 anonim válasza:
Meglátni nem, csak hallottam sokszor a szomszédjaimat, nagyon izgató volt.
Egyszer egy publikus mélygarázsban hallottam kéjes nyögéseket, az egész terem zengett a nőtől…
7/12 anonim válasza:
Fú nekem anno a szomszédomék dugtak egy papírvékony fal túloldalán. Elvált, kisgyerekes, harmincas nő hétvégéi voltak ezek. Olykor átdörömböltem, vagy átcsöngettem, lenyomtam náluk a villanyt a folyosóról; jó kis szomszédháború volt. Aztán egyszer a faszija áthívott beszélgetni meg sörözni, és kb jóban lettünk. Részegen magyarázta, hogy felizgultál arra, ahogy dugom? Ahogy sikoltozik? Mondom ja, aha... hát rohadtul nem. Számomra kevés ember szexel izgatóan
8/12 anonim válasza:
Jó hülye vagy, lehet bevettek volna 3asba
9/12 anonim válasza:
A főnök vagyok.
Bocsi, de marha jól szopott az asszonyod, kár lett volna kihagyni.
10/12 anonim válasza:
#8 alpári népek voltak, nem az én ízlésvilágom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!