Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy a nők nem szeretik a szexet?
Mindig panaszkodnak a férfiakra hogy szexmániásak.
A férfiakat még sosem hallottam panaszkodni hogy a nők szexmániásak.
A szexmániás nőket "fehérmájú"-nak hívják.
Eggyel volt "szerencsém", nem is volt második éjszaka. Amúgy nagyon jó nő volt, de én köddé váltam.
Ahogy az egyes írja. Amíg valamiért a ferfi nem gondoskodik bevasarlasrol, portorlesrol es hogy legyen meleg etel, addig az rengeteg idomet elveszi. Nem marad a szexre ket munka (rendes + hazi) mellett. A ferfi elvezi a meleg kajat mintha gonbnyomasra lenne es panaszkodik hogy miben faradok ki annyira hogy nincs szex meg miert vsgyok allandoan elfoglalt.
A masik hogy nekunk vannak a szexnel fontosabb dolgok. Lasd fentiek, vagy csalad stb
A harmaidk hogy sok ferfinak annyi a szex hogy bedugja, aztan cső. Minek csinaljunk olyat ami nekunk semmi elvezetet nem ad.
Negyedik hogy sokszor (nem mindig) a noknek kisebb a libidoja biologiailav bekunk nem kell rendszeresn uriteni mint a pasiknak
Annyira nem szeretik, hogy barátnőmet sorra dugták a swinger clubba.
Sőt aki ott volt csaj azt mindet.
Szóval ha olyan rossz lenne, nem járnának ilyen helyre.
Szeretjük a jót
Viszont minket befolyásol mèg a ciklusunk is hogy mikor mennyire kívánjuk .
A pasik meg éjjel - nappal tudnának dugni és ez sokszor megterhelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!