Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha én nem igénylem az orált abszolút?
Figyelt kérdés
Engem nem vonz az orál, én szívesen nyalok, azt viszont nem igénylem, hogy engem szopjanak, egyből szeretek rátérni a csaj kényeztetésére. Vannak még így?
24/F
2022. szept. 4. 10:31
3/13 anonim válasza:
Bár az én párom is ilyen lenne
Állandóan szopni kell bezzeg ő nem nyal.
4/13 A kérdező kommentje:
"Ez nem jó csali. Átlátszó"
Milyen csali? 🤡 Ez csak egy sz.ros kérdés te 🤡
2022. szept. 4. 10:37
6/13 anonim válasza:
3. Én a helyedben ki is dobnám. Alap, hogy ő is adjon valamit..
7/13 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, adni jobban szeretek mint kapni.
Gondolom neked is az okoz örömöt hogy a partneredet kényezteted.
8/13 anonim válasza:
Nálunk is kb 90%-10% arányban oszlik el az orál a feleségem javára. Tehát 10-ből 9-szer én nyalok. Én eleve készen állok a behatolásra 1 perc alatt, a nőknek jóval nagyobb rágangolódásra van ehhez szükségük a legtöbbször. Ehhez az egyik legjobb módszer a feleségem esetében, ha kinyalom. Ha néha kedve van csinálni, nem tolom el a fejét nyilván, de az erekcióm, és az orgazmusom eléréséhez nem szükséges.
9/13 anonim válasza:
Én imádom.Jobb érzés ,mint a punciban lenni.
10/13 anonim válasza:
Normális, mindenkinek más az igénye.
Bár én nem tudnék olyan férfival lenni akit nem kényeztethetek orálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!