Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog ha én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ha én nem igénylem a bulizást meg a társaságot?

Figyelt kérdés

Sokan furának tartanak, de én nem szeretem a tömeget. Én egyedül szeretek inkább lenni, vagy ahol kevesen vannak.

Kicsit zavar hogy sokan minden hétvégén buliznak, én meg nem ilyen vagyok és kimaradok ebből. De tényleg engem nem érdekel annyira. De magányosnak érzem magam így, meg ugye barátnőt sem találok. Normális az ha valaki ilyen? Sokan vannak így?

2021. dec. 20. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ígyvagyok, nehéz is már így suli után barátnőt találni
2021. dec. 20. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem járok nő létemre. Régen igen, de bulihelyeken csak felszínes emberekkel lehet ismerkedni és nagyrészt a többség nem is emlékszik, hogy miket mondott neked az este folyamán, úgy be van rugva.
2021. dec. 20. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bulikban, amúgy sem tudsz ismerkedni. Max 1-2 alkalomra, de komoly kapcsolatra, aligha találsz. Szóval, inkább olyan helyre járj, ahol nincsenek túl sokan, plusz nincsenek bepiálva:)
2021. dec. 20. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Én is így gondoltam, amíg rájöttem, hogy ez nem igaz.

Igenis igényled a bulzást és a társaságot, a gond csak az, hogy nincs baráti társaság, akivel eljárkálhatsz. Az, hogy magányos vagy jól rávilágít erre.

Érdemes különbséget tenni buli és buli között, mert más elmenni egy kocsmába, vagy diszkóba, vagy bálba. Mindegyiket hívhatjuk bulinak, de eltérő a hangulatuk.

Én megtaláltam a hozzám illő bulikat és azóta lett több haveri társaságom, hetente jól érzem magam és romantikus kapcsolataim is innen jönnek.

2021. dec. 20. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Zavar, hogy sokan buliznak, és magányos is vagy, de egyedül szeretsz lenni.

Nem érzed magadban az ellentmondást?

Ismerkedni bárhol lehet. Hogy nem találsz barátnőt, annak semmi köze ahhoz, hogy nem jársz szórakozóhelyekre. Valahol máshol van a hiba.

Bár én nem vagyok a komoly kapcsolatok híve, ismerkedtem egyszer egy túraútvonalon is. Szexkapcsolat lett belőle.

Ha csak otthon ülsz és nyalogatod magad, sosem lesz kapcsolatod. Én arra tippelek, hogy csak ülsz otthon a szobádban, néha vered a farkad, vagy játszol a konzolon, pötyögsz valamit a neten, és azt várod, hogy Selena Gomez besétáljon és férjül kérjen, miközben lovagol a farkadon.

2021. dec. 20. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezenkívül van más elfoglaltságod, hobbid, akkor nem gáz. De ha ki se mész a 4 fal közül, csak sopánkodsz, az elég bajos. Vágynál te nagyon is egy kis szórakozásra, csak el kéne valahogy kezdeni.
2021. dec. 20. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 25-26 éves koromig jártam társaságokba meg bulizni, vagy beülős helyekre inni. De főleg a csajok és a csajozási lehetőségek miatt. NEm azért mert akkora partyállat lennék. NEm is értem hogy önmagában mi a jó a diszkókban meg ezekben, ha nem ismerekdni akar az ember? :D Izzadt részeg emberek üvöltöznek, sokszor nem is jó zenére.
2021. dec. 20. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs vele ha valaki nem szereti a tömeget, zajt. Ezzel együtt azért úgymond társasági életed legyen, barátok, programok, ne csak a 4 fal között ülj egyedül otthon. Ugyebár ha 0 új embert ismersz meg, 0 emberrel ismerkedsz abból pont 0 lesz azoknak a száma is akivel esetleg meglenne a kölcsönös szimpátia, vonzalom.
2021. dec. 20. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!