Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha én nem igénylem a bulizást meg a társaságot?
Sokan furának tartanak, de én nem szeretem a tömeget. Én egyedül szeretek inkább lenni, vagy ahol kevesen vannak.
Kicsit zavar hogy sokan minden hétvégén buliznak, én meg nem ilyen vagyok és kimaradok ebből. De tényleg engem nem érdekel annyira. De magányosnak érzem magam így, meg ugye barátnőt sem találok. Normális az ha valaki ilyen? Sokan vannak így?
Én is így gondoltam, amíg rájöttem, hogy ez nem igaz.
Igenis igényled a bulzást és a társaságot, a gond csak az, hogy nincs baráti társaság, akivel eljárkálhatsz. Az, hogy magányos vagy jól rávilágít erre.
Érdemes különbséget tenni buli és buli között, mert más elmenni egy kocsmába, vagy diszkóba, vagy bálba. Mindegyiket hívhatjuk bulinak, de eltérő a hangulatuk.
Én megtaláltam a hozzám illő bulikat és azóta lett több haveri társaságom, hetente jól érzem magam és romantikus kapcsolataim is innen jönnek.
Zavar, hogy sokan buliznak, és magányos is vagy, de egyedül szeretsz lenni.
Nem érzed magadban az ellentmondást?
Ismerkedni bárhol lehet. Hogy nem találsz barátnőt, annak semmi köze ahhoz, hogy nem jársz szórakozóhelyekre. Valahol máshol van a hiba.
Bár én nem vagyok a komoly kapcsolatok híve, ismerkedtem egyszer egy túraútvonalon is. Szexkapcsolat lett belőle.
Ha csak otthon ülsz és nyalogatod magad, sosem lesz kapcsolatod. Én arra tippelek, hogy csak ülsz otthon a szobádban, néha vered a farkad, vagy játszol a konzolon, pötyögsz valamit a neten, és azt várod, hogy Selena Gomez besétáljon és férjül kérjen, miközben lovagol a farkadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!