Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek/Urak Mennyire izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek/Urak Mennyire izgató dolog számotokra az, ha párotok a rólatok készült erotikus/intim fotóval büszkélkedik a baráti társaságotokban!?

Figyelt kérdés
Magyarul... Mi a véleményetek arrol, ha parotok tovább küldi a fotót... persze csak büszkeségbol, ami rólatok készült ? Milyen dolognak tartjátok ? Esetleg kaptatok-e már pozitív visszaigazolást a parotok tudta nélkül ?

2019. nov. 4. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Azért azt csak nem kéne...
2019. nov. 4. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem örülnék neki. Én sem mutatnám a barátaimnak a párom de ha laza kapcsolatról lenne szó őt sem.
2019. nov. 4. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
31%

Elég ciki lenne de miert is ne!

f

2019. nov. 4. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon kiakadnék és szerintem elég beteg,de személyfüggő,mert van,aki nagyon perverz és szereti az ilyet,főleg,ha egy nárcisztikus pics@ról vagy srácról van szó,akinek a nap 24 órájába viszket a nemi szerve.

19/L

2019. nov. 4. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki "megtisztel" azzal, hogy engedi magát meztelenül fotózni, vagy küld ilyen képet, akkor nem mutogatom senkinek! Ez már személyes dolog. F
2019. nov. 4. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Undorító dolog, azonnal szakítanék
2019. nov. 4. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Ha tovább küldi a pasi, az gáz.

Én ha ezt csinálnám, akkor max úgy, hogy telefonon megmutatnám, de csak úgy, hogy megnézhetik, nyálazhatnak rá, de semmi továbbküldés.

Van benne valami izgató, de csakis idegeneknek, akik nem ismernek minket

2019. nov. 4. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember nem mutogatja a párját pucéron más embereknek.

Ha bárkinek is elküldene rólam intim képet ott érne véget a kapcsolatunk.

2019. nov. 4. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem egy szuper dolog, kiakadnék tőle, és mehetne a francba az illető.
2019. nov. 5. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!