Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/Urak Mennyire izgató dolog számotokra az, ha párotok a rólatok készült erotikus/intim fotóval büszkélkedik a baráti társaságotokban!?
Figyelt kérdés
Magyarul... Mi a véleményetek arrol, ha parotok tovább küldi a fotót... persze csak büszkeségbol, ami rólatok készült ? Milyen dolognak tartjátok ? Esetleg kaptatok-e már pozitív visszaigazolást a parotok tudta nélkül ?2019. nov. 4. 13:05
2/9 anonim válasza:
Nem örülnék neki. Én sem mutatnám a barátaimnak a párom de ha laza kapcsolatról lenne szó őt sem.
4/9 anonim válasza:
Én nagyon kiakadnék és szerintem elég beteg,de személyfüggő,mert van,aki nagyon perverz és szereti az ilyet,főleg,ha egy nárcisztikus pics@ról vagy srácról van szó,akinek a nap 24 órájába viszket a nemi szerve.
19/L
5/9 anonim válasza:
Ha valaki "megtisztel" azzal, hogy engedi magát meztelenül fotózni, vagy küld ilyen képet, akkor nem mutogatom senkinek! Ez már személyes dolog. F
6/9 anonim válasza:
Undorító dolog, azonnal szakítanék
7/9 anonim válasza:
Ha tovább küldi a pasi, az gáz.
Én ha ezt csinálnám, akkor max úgy, hogy telefonon megmutatnám, de csak úgy, hogy megnézhetik, nyálazhatnak rá, de semmi továbbküldés.
Van benne valami izgató, de csakis idegeneknek, akik nem ismernek minket
8/9 anonim válasza:
Normális ember nem mutogatja a párját pucéron más embereknek.
Ha bárkinek is elküldene rólam intim képet ott érne véget a kapcsolatunk.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy szuper dolog, kiakadnék tőle, és mehetne a francba az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!