Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, magas, bulizós fiúk között lehet olyan aki 20 év felett még szűz?
22 évesen vesztettem el én is.
194 vagyok, minden hétvégén csak a bulika 19 éves koromtól.
De nem a bulik piazasok meg egyéb segített, hanem a gyuras, szteroidok és a stílus váltás ^^
Mondjuk nem vagyok teljesen elégedett most sem, ki akarom tetovaltatni magam, ha megvan, akkor leszek 100%os
"hanem a gyuras, szteroidok és a stílus váltás"
A szteroid az nagyon fontos egy átlag embernek 🤡 aztán majd 40 felett gatya az átlag szteroidosoknak. Ha megér ennyit...
A fű és egyéb drogok is nagyon fontos, mégis rengetegen használják :))
Mellesleg, ha kigyúrta magát és szálkás is, akkor megnyugodhatsz többet él egy két év alatt, mint egy normál ember 20 év alatt :))
Egy ismerősöm akivel együtt jártam edzeni ki gyúrta magát és hetente más nője van. És elég béna egy srác volt azelőtt.
A másik meg, akik edzeni járnak a terembe ott nyugodj meg minimum a fele használ valamit, csak buta, mint a segg hozzá.
"Mellesleg, ha kigyúrta magát és szálkás is, akkor megnyugodhatsz többet él egy két év alatt, mint egy normál ember 20 év alatt :))"
Értelmes ember meg tudja h nem a gyúrástól "él", hogy szétkokszolta magát, hanem azért mert érdekes személyiség. Attól sportolhat valaki, mert egészséges, csak a koksz, szteroid egy h.lyeség.
8# értelek, én nem is élek ilyenekkel, magát a testépítést mint sportot abba is hagytam, mert demotivalo volt az én eredményem a haverehoz.
Amúgy a mostani instafiataloknak egyáltalán nem fontos a belső, csak az hogy jól nézzen ki a srác a csaj mellett az instan. Mellesleg nem is keresnek normalis sracokat a csajok, főként a kinézet a lényeg.
A másik meg az idősebb nők se a picit zsirosabb kinézetű, de minden jó belső tulajdonságú kertészt vizszerelot stbt kivanja meg, hanem a jó külsejűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!