Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha túl magas a libidóm ?
Pár hónapja nagyon nagy lett a libidóm. Mitől lehetséges ? Fogytam 30kg az el múlt 9 hónapban. A férjemmel hiába szeretkezünk nem elég. Volt már így valaki ? El múlt ?
27/N
Jesus hány kiló voltal? 100?
Amúgy vannak ilysn időszakok, vegyél vibrit.
Én első körben a hormonok terén keresném az okát, ha mást nem tapasztalsz, ami egyértelmű oka lehet ennek.
Alapvetően szerintem ez egészséges nőre is vallhat, viszont ha már ide is kiirtad a kérdésedet, gondolom ez már neked zavaró, azaz nem megszokott.
Egy értelmes orvos tuti tud neked adni tanácsot és pár labor vizsgálat szerintem megadja a választ!
37/F
Mit tennék? Először is pezsgőt bontanék és koccintanék, egyrészt a -30 kg miatt, másrészt mert a libidód is jelzi, hogy ráléptél az egészség útjára. Csak így tovább :)
A férjed meg kösse fel a gatyát és ha a brokesz nem bírja annyiszor akkor használja az ujjait, nyelvét szorgalmatosan. Éljen a fiatalság, tombold ki magad amíg csak lehet :)
Én 37 N vagyok. Pár éve nekem is hatalmas lett a libidóm.
Nincs olyan hogy elég.
Masztizok is minden nap van amikor többször.
Nem tudom elmúlik e.
Egyszer biztosan de addig próbálom kölni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!