Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélküli orál rosszlánynál. Mennyire veszélyes? Legtöbb csaj engedi gumi nélkül az orált, némelyik még az aktust is. Ennyire veszélytelen lenne az orállal történve bármit is elkapni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 12:35
2/5 anonim válasza:
Ha neked engedi gumi nélkül másnak is... döntsd el mennyire veszélyes ha valaki aznap már a 8. brokeszt lufizza le, s gyaníthatóan nem rohan mindegyik után phlogosolos oldattal öblögetni.
Orál esetén a legkisebb a kockázata az STD-k átadásának, de ettől még fennáll a kockázat - főleg a k.rváknál akik több pélót lufiznak le egy héten mint mint a város ribikéje fél év alatt a hétvégi diszkóban.
3/5 anonim válasza:
Én már voltam rosszlánynál erotikus masszázson francia levezetéssel gumi nélkül. Valami isteni volt és nincs semmi bajom. Azóta voltam vérvételen, nem kaptam el semmit
4/5 A kérdező kommentje:
Bátor vagy.
2022. szept. 3. 14:57
5/5 anonim válasza:
10+ éve szinte kizárólag natúrban szopnak le hirdetők, sose volt bajom ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!