Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha a partneretek szex előtt az előjáték közben ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Tegnap összemelegedtünk egy olyan lánnyal, akiről tudom, hogy már régen bejövök neki de eddig nem volt semmi. Épp az előjáték közepén voltunk, már rendesen felizgulva, amikor azt mondta nekem, hogy "kérlek erőszakolj meg". Azért ez kicsit durva, nem?
26F/25L
2022. szept. 2. 21:39
11/17 anonim válasza:
Óvatosan ezzel mert én láttam már olyat hogy szakítás lett a vége mert a lány addig erősködött hogy komolyan gondolja, míg a srác komolyan vette és a nőt orvosnak kellett alul kezelnie emiatt a nőben meg maradandó nyomot hagyott mert elmondása szerint "sose hitte volna hogy aki ennyire szereti az hogy tehette ezt vele" 🤷♂️
12/17 anonim válasza:
Ha mind a ketten fel vagytok izgulva nem tudsz kárt tenni benne. Azt kérte lényegében hogy keményen b***D meg
13/17 anonim válasza:
Hát én kicsit elkuncognám magam.. miért kell pont az erőszak szót használni? Látszik hogy nem tudja mit kér… Miért nem mondja azt “én keményen szeretem/szeretném”?
Tapasztalatlan…
14/17 anonim válasza:
Én is szeretek nőket erőszakolni, akár kérés nélkül is.
15/17 anonim válasza:
Bűncselekményre felbujtás. Csapda!
16/17 anonim válasza:
Nem durva. Ha alapból tocsogott már tőled, és hagyja, akkor nem is erőszak. Rengeteg nő szub hajlamú és azt szereti, ha kőkeményen megvan rakva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!