Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi okozta elete legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi okozta elete legjobb dugasat ?

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Még a télen volt. Egy általános iskolai barátomhozentem. Mert idén lett volna a 10 éves osztaly találkozó. Azt szerettúk volna átbeszélni. De előkerült a pia elkezdtünk filmezni. Ő már vagy 2 éve elvált a feleségétől nem volt nővel azóta. Én szingli voltam meg már ki voltam éhezve. 1 menetet nyomtunk le de az olyan volt h még másnap is alig tudtam nyelni.
2022. szept. 2. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy randin történt, de életem eddigi legjobb szexuális élménye lett. A srác autójában történt egy este, a Tisza partján.
2022. szept. 3. 01:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem ez volt a legemlékezetesebb, de a legtöbbet hozta ki belőlem: 24 évesen egy akkor 36 éves nő olyan hatással volt rám, hogy 2 óra alatt 4x élveztem el, úgy, hogy minden menetben volt olyan erekcióm, hogy meg is tudtam dugni. Pedig alapvetően a 2. is kihívás szokott lenni. Csinos volt, de egyáltalán nem egy nagy szépség. Viszont annyira kívánt és annyira tudta a dolgát, hogy az hihetetlen.
2022. szept. 3. 08:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem azt mondom hogy életem legjobb dugását, mert mind jó, de több nagyon jó és nagyon élvezetes aktust éltem át egy 46 éves nővel. Valahogy olyan szinten passzoltunk lent, hogy minden mozdulat extra élmény volt neki is és nekem is. Lassú tempóban volt a legélvezetesebb. Nagyon különleges volt, viszont sem előtte sem utána nem voltam így senkivel. Na nem mintha olyan sok partnerem lett volna, szóval még simán lehet találkozom majd olyannal akivel ugyanígy lesz.

F39

2022. szept. 3. 16:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az okozta hogy nem volt be tervezve hanem spontán jött. Egy nálam 3 évvel fiatalabb srác úgy meg dugott hogy azóta is ha rá gondolok nedves leszek.

24l

2022. szept. 3. 16:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
TS fan nevű sráccal randiztam innen
2022. szept. 3. 16:43
 17/17 A kérdező kommentje:
En egyik kolleganommel szexeltem. Feljott hozzam massziroztatni. Kesobb ott szexeltunk ahol tudunk. Egyszer leszopott a moziban is. Imadtam.
2022. szept. 4. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!