Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány embert ismertél már meg ebben a kategóriában úgy, hogy arcképet is cseréltetek? És hányat olyan szinten, hogy név, lakhely minden?
Egyedülálló vagy kapcsolatban vagy? Kapcsolatban élők is szoktak itt ilyen szinten ismerkedni?
Találkozni is szoktál? Korod, nemed?
Kettőről tudom ki. Egyiknél csak nevet, másik facebookot küldött. Ezek egyoldalúak, rólam semmit nem tudnak. Nem kértem, nem küldtem.
Másik két férfiról kép, név, lakhely...Velük kölcsönös facebook csere volt.
Találkozni nem találkoztam senkivel, kapcsolatban vagyok.
40+n
pár lánnyal, nevét 3-4-nek tudom, még több infót pedig kb. 2-ről
képcsere volt többel is, de az inkább név nélkül
F
Hét nővel volt kepcsere itt.
Négyüket láttam meztelenül képen.
Közülük hárommal találkoztam élőben.
Kettőjük esetén csók történt.
Eggyel szex.
Utóbbi a feleségem.
Valóban, ahogy más megírta. Van egy átlagos külsőm, és kellően kommunikatív vagyok. Előbbi szerencsére nem is tényező, itt először az ember személyiségét kedvelik meg - ami ha valamiben egyedi, figyelemfelhívó, mondjuk a hosszan kifejtett, összetett gondolatok okán (ami itt nem túl erős mezőnyt jelent) -, onnantól az már felépíti a külső vonzalmat is egy nő szemében, mire képcserére kerül a sor.
De az utolsó személyt leszámítva egyik ilyen ismerkedés sem fordult komolyba, különböző okokból. Boldog közös élmények voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!