Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány embert ismertél már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány embert ismertél már meg ebben a kategóriában úgy, hogy arcképet is cseréltetek? És hányat olyan szinten, hogy név, lakhely minden?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagy kapcsolatban vagy? Kapcsolatban élők is szoktak itt ilyen szinten ismerkedni?

Találkozni is szoktál? Korod, nemed?

2022. szept. 2. 09:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Kettőről tudom ki. Egyiknél csak nevet, másik facebookot küldött. Ezek egyoldalúak, rólam semmit nem tudnak. Nem kértem, nem küldtem.

Másik két férfiról kép, név, lakhely...Velük kölcsönös facebook csere volt.

Találkozni nem találkoztam senkivel, kapcsolatban vagyok.

40+n

2022. szept. 2. 10:38
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

pár lánnyal, nevét 3-4-nek tudom, még több infót pedig kb. 2-ről

képcsere volt többel is, de az inkább név nélkül

F

2022. szept. 2. 11:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hét nővel volt kepcsere itt.

Négyüket láttam meztelenül képen.

Közülük hárommal találkoztam élőben.

Kettőjük esetén csók történt.

Eggyel szex.

Utóbbi a feleségem.

2022. szept. 2. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell tudnia ahhoz itt egy pasinak, hogy csak úgy küldjék neki a nők a meztelen képeket, és ezután még találkozni is akarjanak vele?
2022. szept. 2. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Tudjon írni,legyen normális,tudjon fogalmazni, nézzen ki valahogy.
2022. szept. 2. 20:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Csak ennyi? Basszus! Nekem ezek közül egyik sem az erősségem. 😅
2022. szept. 2. 20:27
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

Valóban, ahogy más megírta. Van egy átlagos külsőm, és kellően kommunikatív vagyok. Előbbi szerencsére nem is tényező, itt először az ember személyiségét kedvelik meg - ami ha valamiben egyedi, figyelemfelhívó, mondjuk a hosszan kifejtett, összetett gondolatok okán (ami itt nem túl erős mezőnyt jelent) -, onnantól az már felépíti a külső vonzalmat is egy nő szemében, mire képcserére kerül a sor.

De az utolsó személyt leszámítva egyik ilyen ismerkedés sem fordult komolyba, különböző okokból. Boldog közös élmények voltak.

2022. szept. 2. 21:51
 18/21 Bummer ***** válasza:
100%
Néhánnyal volt kicsit nyiltabb megmutatkozás (arc, név bemutatkozás), de kettővel lett csak ennél mélyebb megismerkedés és találkozás is, az utolsó jelenleg is a párom.:)
2022. szept. 2. 22:05
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
#17 Sajna valóban ritkaság errefelé ha valaki, egy férfi, nagyobb lélegzetvételű mondatokat is le tud írni.
2022. szept. 2. 22:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19 Ez szexizmus, ne redukaljuk ezt le nemekre, nők sem egyetemi székfoglalókat írnak le itt általában.
2022. szept. 2. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!