Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány embert ismertél már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány embert ismertél már meg ebben a kategóriában úgy, hogy arcképet is cseréltetek? És hányat olyan szinten, hogy név, lakhely minden?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagy kapcsolatban vagy? Kapcsolatban élők is szoktak itt ilyen szinten ismerkedni?

Találkozni is szoktál? Korod, nemed?

2022. szept. 2. 09:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Egyet sem. Nem ismerkedni járok ide.
2022. szept. 2. 09:09
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Eddig még 1-et. Szingli vagyok

29/F

2022. szept. 2. 09:12
 3/21 anonim ***** válasza:
84%

0 személyt

0 személyt

egyedülálló

passz

nem

26, F. 🤓

2022. szept. 2. 09:12
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Az évek során jó pár embert megismertem itt. Arcképet sok emberrel cseréltem, azt nem tudom számszerűsíteni.

Olyat, akit tényleg jól megismertem, lakcím, meg ilyenek, ők olyan tucat körül vannak 10-15 ember.

Mind szingliként, mind kapcsolatban is beszélgettem itt, nyilván szingliként azért több minden belefért, kapcsolatban csak és kizárólag baráti szinten.

31F

2022. szept. 2. 09:16
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Volt jó pár ,akivel volt kepcsere,volt 1-2 aki igazán szép nő volt a képeken.

Legutolsó akivel jókat beszélgettünk állítólag Nóri,és Németben lakik,de képet sose küldött.

2022. szept. 2. 09:18
 6/21 anonim ***** válasza:
68%

Sokkal. De legtöbb esetben az arcig nem jutottunk el. Fontosabb volt a farkukról képet küldeni, mint az arcukról.

Mentek is szépen a kukába :D

2022. szept. 2. 09:21
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
Egyet sem. Én pont azt szeretem itt,hogy névtelen,arctalan,így könnyebb olyasmiről írni,amit egy ismerőssel sosem osztanék meg. Ha ismerkedni akarnék,olyan oldalt választanék,ahol van profil,kép,adatok.
2022. szept. 2. 09:22
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
0.
2022. szept. 2. 09:29
 9/21 anonim ***** válasza:
21%
Én volt akit meg is dugtam innen
2022. szept. 2. 10:01
 10/21 anonim ***** válasza:
28%

Sokakkal volt arckép csere. Nevét is sokuknak tudtam. Pontos címét, csak egy valakinek. Találkozás néhány emberrel, de kapcsolatban vagyok, ez azért csak néhány, meg persze amiatt, hogy mindig jó messze laktak. 😃

N, 48

2022. szept. 2. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!