Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szexnél (mikor a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szexnél (mikor a nő kényezteti a pasit) milyen pózokban szoktatok lenni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 1. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ágy alatt állva!
2022. szept. 12. 03:18
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 ja igen, meg a szekrény tetején is kimaradt 😂😂
2022. szept. 12. 05:18
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Változó, mikor az ágyon fekszik elé térdelek, guggolok, v. ha szeretné ujjazni, izgatni, közben a puncim, akkor mellé féloldalt. Háton fekszek lelógatom kissé fejem és ő fölém jön és kezeim a combján, megdugja a szám, ameddig nekem is jó.

Széken, fotelban ülve is elé térdelek, guggolok, v. mellé állva ráhajolva és tudja izgatni szintén puncim. Állva elé térdelek, guggolok, volt olyan is, mikor ültem és megállt mellettem és rácuppantam a farkára. Autóban, vezetés közben, olyan helyen, ahol csak mi voltunk és lassan ment, v. megállt ráhajolva az anyósülésről, v. hátra mentünk és a hátsó ülésen. Ha van elég hely akkor ő állt és én ültem, v. leült és én oldalról, így is tudta izgatni puncim. És olyan is volt, hogy ő állt a kocsin kívül és én ültem az ülésen és szoptam.

És erkélyen kint ülve egymás mellett is volt, padon ülve is, persze nem nappal és takarásban. Meg még sok helyen, sokféleképpen is lehet, tényleg a fantázia és a kreativitás határtalan lehetőségek.

2022. szept. 12. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Baratnom kutyaba

Es szopas kozbe ujjazom a popsijat isteni

2022. szept. 12. 20:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Kibadachi street pozitúra vagy felborult bogár póz.
2024. febr. 24. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem az a legkényelmesebb mikor én az ágyon ülök, ő meg áll előttem. Ha fekszik akkor kevésbé megy.

20/L

2024. febr. 24. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!