Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken céges bulin egy jóképű kollégám részegen bevallotta, hogy már többször kiverte a képeimre. Ti hogy reagálnátok? Ma egész nap került. 27 N
A diplomatikus válasz kb. "ez az információ az amire nem volt szükségem", a durvább változat aki elküldi ilyenkor a fószert melegebb éghajlatra.
A pasi lehet jóképű, sportos stb. de fejben még a 12 évesek szintjén van ami kibukott belőle a pia hatására. A te döntésed hogy akarod-e nevelgetni vagy inkább olyannal dugsz aki fejben is felnőtt nem csak a születési évszáma alapján.
Szerintem nincs ebben semmi különös. Bármelyik kb átlagosan kinéző nő biztos lehet benne, hogy a legtöbb férfikolegája kiverte már rá a farkát, akár többször is.
Valaki beszél egy kolegával, és simán lehet, hogy 5 perccel korábban még a wc-n önkielégített rá. Kellemetlen ezt hallani, de némi lenyugvás után, ettől még, lehetne kezdeményezni, jelezni neki hogy neked is tetszik.
Amugy az hogy egy férfi önkielégít egy nőre, az nem jelenti hogy kapcsolatot is akar, csak szexuálisan tetszik neki.
Szerintem ebben az az egy bökkenő, hogy részegen ezt elmondta neked.
Az hogy kiverte a képedre, az az fantáziált rólad abban semmi nincs.
Te még soha nem masztiztál valakire?
Talán a kezdeményezéstől kicsit félt, vagy még nem régóta ismeritek egymást.
Ha neked is szimpatikus beszélj vele, mert most biztos szégyelli magát ezért kerül is.
Nagyon érthetetlen a nőknek ez a hozzáállása. Mitől lesz undorító, kisebb értékű, kevesebb attól egy férfi, ha önkielégít?
Még ha sportos, magas, jóképű is, lehúzza?
Mert tudat alatt ahhoz kötik ösztönösen, hogy "nem elég jó ahhoz, hogy valódi szexhez jusson", vagyis "selejt"?
És akkor már jönnek a spekulánsok is, hogy talán a farka is kicsi...
Tényleg egy külön univerzum vagytok. Érthetetlenül szeszélyesen viselkedtek.
Ez a másik, ami kiakasztó. Ne "jeleket" küldj, amik csak a nők szerint "jelek", mindig nevetséges, amikor egy nő itt is kérdésben panaszkodik, hogy nem tud összejönni egy pasival, pedig "küldi neki a jeleket", például "ránéz". Meg múltkor is "nevetett a viccén".
Hanem nyisd ki a szádat, és beszélj.
Aztán meg ha egy mosoly vagy egy kedves gesztus után a pasi randit kér, az a panasz, hogy nem lehet már a másikkal udvariasnak sem lenni nőként, mert mindjárt felhívásként veszi.
"ha valami ork lenne, akkor még küldtem is volna neki képeket, had örüljön, mert úgyse jut nőhöz"
Nem láttam még csajt aki ilyen logikával küldött volna képet bárkinek is :D ez ilyen szánalomból küldesz képet vagy micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!