Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken céges bulin egy jóképű kollégám részegen bevallotta, hogy már többször kiverte a képeimre. Ti hogy reagálnátok? Ma egész nap került. 27 N
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:43
11/28 anonim válasza:
Az ég szerelmére, mégis mi baja lenne???
Bejössz neki. Valószínűleg azért nem kezdeményezett, mert nem mert. De amúgy tőle kéne megkérdezned.
Az meg hogy kiverte a képeidre, azt jelenti, hogy bejössz neki és felizgult rád.
Talán kicsit szerencsétlen, amiért részegen bevallotta...mondhatott volna annyit is, hogy fantáziált rólad.
Szerintem beszélj vele kettesben és vitassátok meg a dolgot, aztán még bármi lehet.
12/28 A kérdező kommentje:
26 éves egyébként. De most nekem kellene lépnem? Totál került ma is az irodában. Vagy gondoltam viccből megírom neki, h én meg az ő képeire masztizok. Hátha veszi a lapot :)
2022. szept. 1. 16:04
13/28 anonim válasza:
Ez jó ötlet kedves kérdező, kíváncsi vagyok mit reagál rá :)
14/28 anonim válasza:
Ha csak viccből írnád, az még kínosabbá teheti a dolgot.
Valószínűleg azért kerül, mert kínos neki a szitu.
Esetleg azt írhatnád, hogy meglepett, amit mondott, de kicsit hízelgő.
15/28 A kérdező kommentje:
Inkább undi, nem hízelgő. Vagy még arra gondoltam, h kicsi neki.
2022. szept. 1. 16:09
16/28 anonim válasza:
Az lehet, hogy azért nem mer kezdeményezni, mett kicsi neki. Ismertem ilyen palit. De ki kellene deríteni :)
17/28 anonim válasza:
Heti 2-3 pasas próbálkozik nálam.. tuti kiveri mind, akire csak lehet..
18/28 anonim válasza:
Ha nincs senkid, és bejön neked a pasi, butaság lenne kihagyni.Beszélj vele, amiből megtudja, hogy neked bejön és nek tartod gáznak hogy kiverte rád, sőt mondd neki hogy ez számodra izgató.Ezzel feloldhatod a feszültséget.
19/28 A kérdező kommentje:
Vagy megírom, h ne pazarolja magára az értékes nedveket :)
2022. szept. 1. 16:19
20/28 anonim válasza:
Férfiak ki verik, a nők meg meg csalják a férjüket párjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!