Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok!ti többször is lefeküdtök azzal a lánnyal,akit már egyszer sikerült megkapni?
Adott a szituáció.
Egy srác(osztálytársam) év eleje óta próbált közeledni,megismerni.
Érdeklődő volt,kedves, programokat talált ki nekem.
El voltunk.Ugy hittem barátság,aztán majd lesz több.
Hát lett több,és őszintén jó volt vele a szex.
Azt hittem ez már jelent valamit.
De elég zűrös az ő élete és az enyém is leszögeztem,hogy nem akarok kapcsolatot.
Talán itt rontottam el
Elhalmozott ajándékokkal,mindent fizetett.
Néha próbált feltekennye tenni
De szerintem közben bele szerettem
Viszont miután lefekudtunk sosem érdeklődött irántam,hogy ki is vagyok én.
Magáról beszélt állandóan
Szex közben viszont sose volt önző.
Valami többnek éreztem,nem csak sima szexnek és ezt O is belátta.
Viszont a barátság ami előtte működött mára már semmivé lett.
Ha itthon van ír,rá érek-e
Persze nyilván csak szexre..de én többet akarok,vagy hát akartam.
Írtam neki,de neki nem fér bele az életébe ,ezt állította.De közben ahogy rám néz néha,teljesen olyan,mintha kedvelne,bár nem igazán erdeklem:D csak a testbeszede sug mást.
Nem akarom ezt így folytatni,de akárhányszor nem akarom,mindig ugyanott kötünk ki
Egyszerre gyűlölöm és kedvelem
Nem értem minek fekszik le velem ennyiszer és a szex alatt képes kis szünetekkel 4x is elmenni.
Egyébként 22-25evesek vagyunk,mielőtt valaki kérdezné :D
Én csak sodrodok,hátha lesz belőle több,de nem hiszem.
Ez az egész egyszerre mérgező,és izgalmas.
Bár tudnám,hogy mi jár a fejében
Nekem is volt ilyen kapcsolatom egy lánnyal az egyetemen. Ő lelkileg sérült volt, mindent megadott azért, hogy szeressék. Valahányszor találkoztunk az órák után, kocsmázásokkor, stb. 80-90%-ban leszartam vagy elutasítóan, hidegen beszéltem vele, nem egyszer sírt is. Aztán mikor már haza akartam menni a koliba, hirtelen kedves lettem, átöleltem, mintha járnánk. Azonnal mindent elfelejtett, és fél óra múlva már dugtunk. Reggel mogorva voltam vele, és kezdtük előről. Sok-sok évvel később iszonyatosan szégyelltem magam emiatt, és nagyon sajnáltam a viselkedésemet. De ma már ő is boldog egy pasival és megbeszéltük a dolgot.
Neked a tanácsom az, hogy szállj ki. Minél hamarabb.
Te se tudod mit akarsz.Zűrös az életetek.Ez meg mit jelent??
Mert nekem biztosan nem kellene a zűr!Elég gondom van ,amit meg kell oldanom, nemhogy még a nyakamba vegyek mégtöbbet.
Egy teljesen egeszséges ,önalló partner kellene,es nem olyan,akit pesztrálgatok meg várom a legközelebbi zűrös ügyeit amivel lekötöm az energiáimat.
7es!
Igen,meg az elején.De én mondtam,hogy nem akarok kapcsolatot.
Mielőtt ezt nem mondtam ki normális volt velem.
Csak megijedtem,hogy ha azt mondom kapcsolatot akarok,akkor O vissza utasít.
Rá bólintott erre a barátság extrákkal dologra,meg azt mondta amúgy sem tud mást szeretni csak magát 😅nem tudom,mazochista vagyok.
Lelkileg sérült.Ezz tudom.Es úgy vagyok vele jobb mint a magány,és kitudja,lehet kedvel ,csak O is védi magát a csalodastol.
Vegyes erzelmeim vannak vele kapcsolatban.
Nem tudom eldönteni hogy ő egy rossz ember,aki kihasznal,vagy én rontottam el meg az elején,és azért ilyen.
Nem írtam rá sosem.
Ha írt,akkor mindig ő.
Próbáltam kerülni,de nem tudjuk ki kerülni egymást úgy,hogy izzik köztünk a levegő,amit mindenki érzékel,aki a közelünkben van
Neha esküszöm kinyirnam(nyilván nem szoszerint🤣),néha meg hozzabujnek.
Fogalmam sincs mit gondol rólam.
O az az ember,aki a jelenben él,mindig azzal foglalkozik,ami van.
Hajszolja a pénzt,ami nem baj,de semmi konkrét célja nincs vele.
Sokszor nem értünk egyet ,teljesen kulonbozunk,de valahol meg sem
Bár tudnám hogy ő igazán mit gondol.
Már annyit bonyolódott az egész.
Van hogy egy hónapig nem is beszélünk.Aztan meg látjuk a masikat és minden kezdődik elölről.
Meg mi értelme annak,hogy rám ír azért,hogy szexeljunk ha utána állandóan marasztal.Mar aludtunk közösen.Ismerem a családját.Persze nem hiszem hogy meselt nekik rólam.
Voltak vicces pillanataink is,és elég mérgezo pillanatok,amikor konkrétan lelkileg kicsit lehuzott.
De volt,hogy éppen felemelt.
Egyszer részegen előtte,hogy csak miattam járt be a suliba.
Nem tudom
Meg akarok tőle szabadulni,de nem megy.
Nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!