Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan szűz lány, akinek oké ha a pasi napi többször is akarna pettingelni, de cserébe a szexszel várni tud?
Jelenleg is ilyen párkapcsoaltban vagyok
24n (privit nem kérek)
Egy felnőtt szűz lány nem a szexualitással akar bizniszelni. Pont azért szűz, mert keres valami szerinte normális embert, akit majd ha megszeret, vagy bízik benne, zajlanak a dolgok a maguk medrében. Feltéve hogy most itt a felnőtt kategóriában vagyunk, ugye! Akkor mit kell itt bizniszelni, hogy napi petting, de nem szex? Ha valakit olyan közel enged, minek szórakozna hónapokig? Valami nincs akkor rendben köztetek.
Tehát inkább arra kellene figyelni, hogy ki hogy bánik a másikkal, és ha nincs meg a passzolás hosszútávon, lehet ám nemet mondani mindkét oldalról a kapcsolatra.
Hármas, teljesen egyetértek.
Ennyire nem lesz nyitott. Biztosan van rossz tapasztalata, akár testképzavara is, hogy ennyi ideig szűz maradt. Legtöbbször a második, amivel jó időre nincs önbizalma, hogy mennyire szép nő valójában. Ezt teszi az iskolai vagy az otthoni bullying..
Egy korábbi, akkor még szűz barátnőm kb 3 hónap után elégített ki először
kézzel, majd a szájával. Az ezt követő 3-4 hónapban heti 1-2 alkalommal
ismételtük. Amikor már végre szexeltünk, akkor is ez a heti 1-2 alkalom
volt számára az ideális.
Szóval az én tapasztalatom az, hogy a "sokáig" szüzen maradó lányok
azért nem akarják elveszíteni, mert számukra a szex nem annyira fontos.
Még akkor sem, ha egyébként élvezik az együttlétet.
Volt ilyen csajom, tök jól cumizott, kinyalhattam, de soha nem ült bele. Igazábol nem zavrta semmi. Ujazzni is lehetett. Volt, hogy az anyja mellet kikapta azt cumi…
Nem tartott sokáig. 2 hét azt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!