Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már többször álmodtam, hogy xy-nal szexelek álmomban és jó, de személyesen nem érzem azt, hogy rá másznék, akkor most kívánom, vagy nem?
egyértelmű. hogy nem.
az álmokból nem érdemes kiindulni. az agyad ilyenkor rendszerez egy csomó emléktöredéket, és egy sor valótlan kombót összeollóz belőlük.
#2 olyan nincs, hogy nem vonzódsz hozzá, de a tudatalattidat izgatja.
a vonzalmat 99 százalékban a tudatalatti hajtja. (nem tudod tudatosan eldönteni, hogy te márpedig vonzódni fogsz valakihez)
Szerintem ha ébren nem érzel semmi ilyesmit, akkor nem, és foglalkozni sem érdemes vele. Viszont azt írod, nem tudod, legyen-e köztetek valami. Azért azt az ember biztosan tudja, ha nem akar semmit. Ha bizonytalan vagy, az inkább igen.
Velem is történt ilyen, többször álmodtam ezt egy ismerősről, akit a valóságban különösebben nem is kedvelek. De nekem nem volt kérdéses, hogy nem akarok tőle semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!