Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nem volt jó a szex?
Szia. Én szívesen ismerkednék veled😊
37F
Kicsilány, szerintem pont rosszul látod. Pont ő látja az igazat és nem te. Nem ott volt a gond, hogy vajon milyen voltál az ágyban hanem azzal, hogy ő milyen volt. Hamar elsült és most ő az aki pironkodik emiatt. (Direkt nem azt írtam szégyenli.) Szóval ő aki téged az orgazmusig nem vagy alig tudott eljuttatni és most nem büszke erre.
Azt hiszem ne magadban keresd a problémát, hanem ebben. Ültesd le és beszélj vele erről. Ha vágysz rá, akkor ismételd meg vele. Ha meg nem akkor nem.
Ne álltasd magad a "barátság" szóval. Mert te vonzódsz hozzá és most is letolnád a bugyidat ha lehetne. Ez a barátság dolog csak egy mankó amiben bízol, de igazából azt akarod, hogy a szádban is végre elélvezzen a srác. Menj beszélj vele, de ne messengeren, mert ilyenről nem fog írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!